Σοκάρει ηλικιωμένη στον Βύρωνα που έπεσε θύμα διάρρηξης – Σεσημασμένος αλλοδαπός τής άρπαξε με μανία τον σταυρό

Συνέλαβαν τον 40χρονο, ο οποίος είναι σεσημασμένος

Must Read

Συγκλονίζει ηλικιωμένη από τον Βύρωνα, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αλλοδαπό κακοποιό κατά την διάρκεια διάρρηξης, όπως και η κόρη της που διαμένει σε κοντινή απόσταση. Ο δράστης την χτύπησε βάναυσα για να της αποσπάσει λεφτά και τιμαλφή.

Η γυναίκα ανέφερε: «“Έχεις λεφτά;”, με ρώτησε. Λέω ότι δεν έχω ούτε λεφτά ούτε χρυσαφικά και μου κοπανάει μια σφαλιάρα. Μετά έχει ένα σαν στυλό και μου το έβαζε στην κοιλιά. “Δεν έχει λεφτά, τίποτα, ε;”, μου είπε. Δεύτερη φορά».

«Όπως κάθομαι, μου δίνει μια κουτουλιά και με περιέλουσαν τα αίματα. Λέω να ανάψω το φως, να πλυθώ, γιατί έτρεχαν τα αίματα και είπε: “Συγγνώμη, δεν το ήθελα”».




 

Ο κατηγορούμενος την Πέμπτη το πρωί, αφού παραβίασε παράθυρο του ισογείου σπιτιού της ηλικιωμένης, στην οδό Κορδελιού, την ακινητοποίησε με την χρήση σωματικής βίας και αφαίρεσε τιμαλφή και χρηματικό ποσό.

Στην συνέχεια, πήγε στο διπλανό σπίτι, όπου διαμένει η κόρη της, και αφού την απείλησε αφαίρεσε, επίσης, διάφορα τιμαλφή.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 40χρονο, ο οποίος είναι σεσημασμένος.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This