Θεσσαλονίκη – Λευκός Πύργος: Βροχή οι ποινές σε έφοδο της Αστυνομίας σε μηχανοκίνητη συνάντηση

Καταγγελίες για κατάληψη του οδοστρώματος από ιδιοκτήτες βελτιωμένων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών

Must Read

Δυναμική και μάλιστα διπλή έφοδος της αστυνομίας με ισχυρή δύναμη ανδρών διαφόρων τμημάτων υπό το συντονισμό της Τροχαίας πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Αφορμή στάθηκε η συνάντηση οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετιστών στην περιοχή του Λευκού Πύργου, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο τέλος Αυγούστου. Αιτία ήταν η κατάληψη του οδοστρώματος από δεκάδες βελτιωμένα ΙΧ και μηχανές, που προκάλεσε καταγγελίες πολιτών στην Άμεση Δράση της Αστυνομίας. Στην επιχείρηση συμμετείχαν τροχονόμοι, δικυκλιστές αστυνομικοί των ΔΙΑΣ, ΖΗΤΑ και ΔΡΑΣΗ όπως και διμοιρία των ΜΑΤ.

Μετά από αυτό, δόθηκε η εντολή σε αστυνομικούς να σπεύσουν στο σημείο και αποτέλεσμα ήταν η βεβαίωση παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για «μηχανολογικά» ή άλλα ζητήματα (παράνομη στάθμευση, ηχορύπανση, πινακίδες). Υπήρξαν οχήματα στα οποία επιβλήθηκε ποινή ακινητοποίησης για χρονικό διάστημα 10 ημερών, με αποτέλεσμα την επιστράτευση και γερανών της Τροχαίας, για να μετακινηθούν από το σημείο.

Μέγάλο μέρος των συγκεντρωμένων μετακινήθηκε σε χώρο στάθμευσης γνωστού εμπορικού κέντρου στην ανατολική Θεσσαλονίκη και εκεί υπήρξε η δεύτερη πράξη της αστυνομικής επιχείρησης. Τα όργανα της τάξης απέκλεισαν τις εξόδους του πάρκινγκ και έπειτα από νέα σειρά ελέγχων επέβαλαν πρόστιμα και ποινές για παραβάσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This