Τέμπη: Ανάρτηση-φωτιά του χαροκαμένου πατέρα Νίκου Πλακιά με ερώτημα «ξυράφι»

«Δεν είναι καθόλου εύκολη η ερώτηση. Είναι πολύ πονηρή και στοχευμένη»

Must Read

Μια ερώτηση «πονηρή και στοχευμένη» απευθύνει ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας της Χρυσής και της Θωμαΐς, των δίδυμων κοριτσιών που χάθηκαν άδικα στα Τέμπη 18 μήνες πριν.

Σε ένα έγκλημα που μέχρι στιγμής έχει: ένα φιάσκο (η εξεταστική), μια απόρριψη (της προανακριτικής για την αμαρτωλή Σύμβαση 717), μηδενική ανάληψη πολιτικών ευθυνών και τεράστια προσπάθεια συγκάλυψης. Τι δεν έχει; Αλήθεια και δικαιοσύνη.

Ενόσω ακόμα αναζητείται ένα ίχνος δικαίωσης και αλήθειας για το έγκλημα που συντελέστηκε, ο κ.Πλακιάς με ανάρτησή του στο Twitter ρωτά σε δύο σκέλη ποιος έδωσε την εντολή «να σταματήσουν τα δρομολόγια των τρένων μετά την σύγκρουση» και ποιος έδωσε την εντολή «για επανεκκίνηση των δρομολογίων μετά από ένα μήνα».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «γιατί άνετα θα μπορούσαν να συνεχιστούν σε λίγες ημέρες, αφού τα καθάρισαν και τα πέταξαν όλα σε χρόνο ρεκόρ».

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Νίκος Πλακιάς «κάπου πάει» το μυαλό του, αλλά χωρίς να μπορεί ακόμα να το τεκμηριώσει.

  • Η ανάρτησή του:

Από τον πρώτο μήνα του εγκλήματος. Ένα ερώτημα πλανάται και δεν μπορώ να βρω την απάντηση. Και νομίζω ότι δεν θα την βρω ποτέ… Κάπου πάει το μυαλό μου. Αλλά δεν μπορώ να το τεκμηριώσω με αποδείξεις.

ΠΟΙΟΣ έδωσε την εντολή να σταματήσουν τα δρομολόγια των τρένων μετά την σύγκρουση; Γιατί άνετα θα μπορούσαν να συνεχιστούν σε λίγες ημέρες, αφού τα καθάρισαν και τα πέταξαν όλα σε χρόνο ρεκόρ.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ έδωσε την εντολή για επανεκκίνηση των δρομολογίων μετά από ένα μήνα;

Δεν είναι καθόλου εύκολη η ερώτηση. Είναι πολύ πονηρή και στοχευμένη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This