Άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Σκόπελο: 49χρονος χτύπησε την γυναίκα του στο κεφάλι!

Must Read

Αυτόπτες μάρτυρες ενός άγριου επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας έγιναν οι κάτοικοι στην Σκόπελο το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ένας 49χρονος, ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος, άρχισε να μαλώνει με την 38χρονη γυναίκα του και μητέρα των τριών παιδιών του για αδιευκρίνιστη αιτία. Ο άνδρας κάποια στιγμή βγήκε εκτός εαυτού και χτύπησε την γυναίκα στο κεφάλι!

Ένας περαστικός που είδε το συμβάν κάλεσε την αστυνομία κάνοντας την σχετικά καταγγελία. Στελέχη της ΕΛΑΣ βρέθηκαν στο ξενοδοχείο του δράστη και τον ενημέρωσαν για την καταγγελία και θέλησαν να τον συλλάβουν. Όμως εκείνος αντιστάθηκε και άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς! Τελικά οι ένστολοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα του Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση κατά συρροή και βία κατά υπαλλήλων.

Σύμφωνα με τον 49χρονο ήταν απλά μια διαμάχη μεταξύ συζύγων.

«Ένα ζευγάρι θα πει κουβέντες στην κρεβατοκάμαρα, δίνετε μεγάλη σημασία. Πήρε όλα τα χρήματα από την επιχείρηση, ναι την εξύβρισα γιατί με περιέπαιζε. Την αγκάλιασα σφιχτά για να σταματήσει το θέατρο. Όχι δεν την χτύπησα την γυναίκα μου. Αυτό που βλέπετε στα έγγραφα σας δεν αντιπροσωπεύει τον βίο μου. Δεν έχω έρθει προετοιμασμένος με χαρτιά και δικηγόρους, δεν είμαι πονηρός. Όταν ήρθε η αστυνομία είδα ένα φιλικό μου πρόσωπο και δεν το θεώρησα σοβαρό, διότι είχαμε λήξη τον καυγά, εγώ έκοβα σαλάτες και εκείνη έκανε μπάνιο το παιδί», ανέφερε στις δικαστικές αρχές.

Το δικαστήριο τον αθώωσε για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής κατ΄εξακολούθηση, αλλά τον καταδίκασε σε 19 μήνες φυλάκισης την οποία μετέτρεψε προς 10 ευρώ ημερησίως με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τον όρο να μην πλησιάσει την 38χρονη παθούσα σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Δείτε επίσης:

Χαλκίδα: Πατέρας έδειρε άγρια την ανήλικη κόρη του – Κατήγγειλε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό 13χρονη!

Λέσβος: Προφυλακίστηκε ο πυροσβέστης που κακοποίησε άγρια τη σύντροφό του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This