Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη: Συνελήφθη 17χρονος γιατί χτυπούσε τη μητέρα του!

Η 41χρονη πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον ανήλικο γιο της

Must Read

Πληθαίνουν μέρα με την ημέρα τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας. Αυτή τη φορά ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου μητέρα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα του ανήλικου γιου της!

Ναι καλά διαβάσατε. Ο 17χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ηρακλείου μετά από καταγγελία της μητέρας του για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όπως αναφέρει το ekriti.gr, ο ανήλικος φέρεται να χαστούκισε και να απείλησε την 41χρονη μητέρα του κατά τη διάρκεια έντονου διαπληκτισμού που είχαν μεταξύ τους, την Παρασκευή το μεσημέρι στο σπίτι τους.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ανήλικος σήκωσε χέρι στη μητέρα του καθώς σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια στους αστυνομικούς την έχει χτυπήσει και στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This