Εξοργιστικό: Ποινική δίωξη στον 38χρονο που έσωσε την 20χρονη από βιασμό στην Σαλαμίνα

Οργή προκαλεί στο πανελλήνιο ο νέος Ποινικός Κώδικας Φλωρίδη

Must Read

Ενάντια στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, ασκήθηκε αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του 38χρονου άνδρα που έσωσε από τον 35χρονο επίδοξο βιαστή 20χρονη σε παραλία της Σαλαμίνας. Η κατηγορία που του απαγγέλθηκε είναι για παράνομη βιντεοσκόπηση.

Οργή προκαλεί στο πανελλήνιο ο νέος Ποινικός Κώδικας Φλωρίδη, που αφήνει ελεύθερους επί μακρόν βιαστές, παιδεραστές και άλλους κακοποιούς, και διώκει ήρωες που προσπαθούν να σώσουν γυναίκες και συνανθρώπους τους.

Ο 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει την 20χρονη και προφυλακίστηκε, θα κινηθεί νομικά εναντίον του 38χρονου που τον ξυλοκόπησε.




 

Ο Αχιλλέας Γκιγκίλας έχει δηλώσει σε κάθε τόνο πως βιντεοσκόπησε το περιστατικό για να μην την γλιτώσει ο δράστης και για να σώσει και άλλες γυναίκες.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Για όσους δεν ξέρετε η Σαλαμίνα σημάνει Αρβανιτιά!!!!!Αρβανιτιά σημαίνει ήρωες !!!
    Αρβανιτιά σημάνει μπέσα,μπέσα και πάλι μπέσα, καθαρές,γερές αξίες ζωής!!!! Τα καλικάντζαρια με το τήβεννο θα του
    Κλάνουν μια
    Μάντρα αρχή δια , θυμηθείτε το Γραμματικό στης μέρες μας ,και την πυραμίδα από διακόσια κεφάλια Τούρκων και Τουρκαλβανών τότε

  2. Τέτοια χουντάρα σαν του Κουλη δεν υπάρχει ούτε σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής. Και φυσικά τα υπόλοιπα παρτάλια του πασοκοσύριζα του κάνουν πλάτες, αφού και οι τρεις, τα ίδια σκατά είναι

  3. Δεν μπορεί, νομίζω, κανένας να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η σύλληψη του επίδοξου βιαστή ήτανε πράξη θεάριστη Ο ξυλοδαρμός όμως του δράστη και η προβολή της βιντεοσκόπησης στα social media απαγορεύεται. Μετά τη σύλληψη του δράστη τον λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη, την οποία εγώ εμπιστεύομαι πολύ λίγο, αλλά αυτή έχουμε και ας προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε. Φανταστείτε πόσα διαστρεβλωμένα μυαλά υπάρχουν γύρω μας και τι θα συμβεί αν αυτοί έχουν τη δυνατότητα να δικάζουν.

  4. Νὰ προσεύχεσθε νὰ ἀναδείξη ὁ Θεὸς πνευματικοὺς ἀνθρώπους, Μακκαβαίους, γιατί ὑπάρχει μεγάλη ἀνάγκη. Ἦρθε ὁ καιρὸς νὰ πολεμήση τὸ καλὸ μὲ τὸ κακό, γιατί τὴν παρανομία τὴν ἔχουν κάνει νόμο καὶ τὴν ἁμαρτία μόδα. Ὅταν ὅμως δεῖτε συμφορὲς στὴν Ἑλλάδα, τὸ κράτος νὰ βγάζη παλαβοὺς νόμους καὶ νὰ ὑπάρχη γενικὴ ἀστάθεια, μὴ φοβηθῆτε, θὰ βοηθήση ὁ Θεός.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This