ΕΔΕ για τον θάνατο του εποχικού πυροσβέστη στη Θάσο – Σκοτώθηκε σε τροχαίο έπειτα από 24ωρη υπηρεσία

Ο 50χρονος Ανδρέας Ανδρεάδης άφησε πίσω του ένα 13χρονο παιδί

Must Read

Η οργή των Εποχικών Πυροσβεστών μετά τον άδικο χαμό του 50χρονου συναδέλφου τους, Ανδρέα Ανδρεάδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Θάσο έπειτα από 24ωρη υπηρεσία (!) οδήγησε τον αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Όπως αναφέρει ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας «το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Θάσο που κόστισε τη ζωή του εποχικού πυροσβέστη μας, Ανδρέα Ανδρεάδη, ως απεδείχθη έγινε εν ώρα υπηρεσίας. Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος διέταξε ΕΔΕ, προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως και σε βάθος οι συνθήκες, όπως και να καταλογιστούν οι ευθύνες όπου αναλογούν».

Παράλληλα ο υπουργός εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

«Το τσιφλίκι που είχατε στήσει τελείωσε!»

Υπενθυμίζουμε ότι οι Εποχικοί Πυροσβέστες της Θάσου μετά τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου τους επέρριψαν ευθύνες στη διοίκηση του Π.Κ. Θάσου επισημαίνοντας ότι υπάρχει σωρεία παραβάσεων ωραρίων.

Σε ανάρτησή τους οι Εποχικοί Πυροσβέστες σοκάρουν με τις αποκαλύψεις τους αναφορικά με τη διοίκηση του Π.Κ. Θάσου.

«Εσείς στο Π.Κ. Θάσου που διαδίδετε δίχως ίχνος ντροπής πως τα έχετε κάνει όλα νόμιμα, είστε επιεικώς άσχετοι και επικίνδυνοι για το προσωπικό. Δεν έχετε διαβάσει ούτε τι ισχύει για τον τρόπο εργασίας των Εποχικών Πυροσβεστών. Έχουμε έναν νεκρό συνάδελφο εν ώρα υπηρεσίας. Λίγος σεβασμός δε βλάπτει.

Οι λοιπές καταγγελίες για πότισμα γκαζον γηπέδου με Πυροσβεστικό όχημα όπου είναι προπονητής ο διοικητής, παραλαβή εμπορευμάτων με επίσης Πυροσβεστικό όχημα για τη κρεπερί που διατηρεί, όχημα υπηρεσιακό μόνιμα εξω από το σπίτι του και άλλα πολλά που μαθαίνουμε θα κατατεθούν εκεί που πρέπει. Το τσιφλίκι που είχατε στήσει τελείωσε», ανέφερα χαρακτηριστικά η οργισμένη αντίδρασή τους.

Δείτε επίσης: Ξεχειλίζει η οργή των Εποχικών Πυροσβεστών: Κηδεύτηκε ο Ανδρέας – «Το τελευταίο αντίο φορώντας τα μπεζ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This