Κρήτη: Εικόνες χάους στο Παλαιόκαστρο – Δρόμοι χείμαρροι, αυτοκίνητα και… ξαπλώστρες στους δρόμους

Αποκαλύφθηκε το εύρος των καταστροφών από τις καταιγίδες

Must Read

Εικόνες χάους επικρατούν τις τελευταίες ώρες στο Παλαιόκαστρο Κρήτης, με τους πολίτες να μετρούν τις πληγές τους από τις πρόσφατες καταιγίδες!

Το σκηνικό είναι τρομακτικό. Παντού κυριαρχεί η λάσπη. Ο κεντρικός δρόμος μετατράπηκε σε χείμαρρο και παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του, από σταθμευμένα αυτοκίνητα μέχρι κάδους απορριμμάτων, ομπρέλες και ξαπλώστρες… Συνεργεία του δήμου Μαλεβιζίου βρίσκονται στην περιοχή, δύτες θα βουτήξουν στη θάλασσα για προληπτικούς λόγους.

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των εκτεταμένων ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα σήμερα το πρωί στην περιοχή του Παλαιοκάστρου παρακαλούνται οι πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τούς και να αποφεύγουν την πρόσβαση στο οικισμό του Παλαιοκάστρου γιατί γίνεται αποκατάσταση των καταστροφών και η παραλία δεν είναι λειτουργική. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση της η Τοπική Κοινότητα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This