Ανατριχίλα με το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αλεξανδρούπολη: Της έσπασε το χέρι και έβαλε φωτιά σε έπιπλα!

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία γυναίκα από την Αλεξανδρούπολη, στα χέρια του κακοποιητικού συντρόφου της και πατέρα των παιδιών της, ο οποίος δεν δίστασε να την ξυλοφορτώσει άγρια μέσα στο σπίτι τους.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο άνδρας, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών άρχισε να βρίζει και να χτυπά την σύντροφό του, τραυματίζοντάς την σοβαρά στο χέρι. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο «νταής» σύντροφος δεν δίστασε να βάλει φωτιά σε καναπέ, την οποία η γυναίκα προσπάθησε να σβήσει παρά τον τραυματισμό της.

Το θύμα κατήγγειλε τον κακοποιητή της στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας και από τους αστυνομικούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύτηκε, ενώ στη συνέχεια μαζί με τα παιδιά της μεταφέρθηκε σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες.

Οι άνδρες της Αστυνομίας αναζητούσαν τον δράστη για να του φορέσουν χειροπέδες στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Σύμφωνα με πηγές, πρόκειται για παλιό γνώριμο των αρχών, καθώς είναι σεσημασμένος για πολλά αδικήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This