Χαλκιδική: Υπάλληλος χάλασε τα λάστιχα αυτοκινήτου κλιμακίου του ΣΔΟΕ!

Ενας 22χρονος ενεργώντας καθ΄ υπόδειξη 50χρονου ο οποίος εμφανίζεται ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, προκάλεσε φθορές

Must Read

Συνέβη και αυτό! Στην σύλληψη ενός 22χρονου υπαλλήλου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο όποιος κατηγορείται ότι προκάλεσε φθορές στα λάστιχα του υπηρεσιακού οχήματος από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που μετέβη για οικονομικό έλεγχο στην επιχείρηση, προχώρησαν αστυνομικοί στην Χαλκιδική.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν οι εργαζόμενοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Μακεδονίας, έφτασαν στο κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή της Ολυμπιάδας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν οικονομικό έλεγχο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 22χρονος υπάλληλος, ενεργώντας καθ΄ υπόδειξη 50χρονου ο οποίος εμφανίζεται ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, προκάλεσε φθορές στα ελαστικά υπηρεσιακού οχήματος του Υπουργείου Οικονομικών, που ήταν σταθμευμένο.

Οι υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε ειδοποίησαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και για την υπόθεση συνελήφθη ο 22χρονος εργαζόμενος, ενώ αναζητείται, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και ο 50χρονος. Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για φθορά ξένης περιουσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This