Θέμα ηγεσίας έθεσε ξανά ο Πολάκης – «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε μετά την επανένταξή του στην ΚΟ

Επιμένει ο Κρητικός βουλευτής: «Δεν αλλάζει σε τίποτα την πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει σε σχέση με το πρόβλημα το πολιτικό που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ» - Τι δήλωσε ο Νίκος Παππάς

Must Read

Θέτοντας ευθέως θέμα ηγεσίας που θα το θέσει και στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υποδέχθηκε ο Παύλος Πολάκης την επάνοδό του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ωστόσο, ο Νίκος Παππάς όταν ρωτήθηκε στο περιστύλιο της Βουλής για το αίτημα Πολάκη να αλλάξει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι δεν έχει ακούσει σήμερα τον Π. Πολάκη να «ρίχνει στο τραπέζι» τέτοιο θέμα.

Είπε ακόμα ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης επανεντάσσεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Η σχετική επιστολή έχει φτάσει στο γραφείο του προέδρου της Βουλής. Υπάρχει το έδαφος για μία ανασύνταξη. Σε αυτή την προσπάθεια μπορούνε πολλοί να συμβάλλουν. Η προοδευτική κριτική είναι δικαίωμα δεδηλωμένο, μπορεί ο καθένας να την κάνει. Συζητάμε τα πάντα δημοκρατικά. Προχωράμε».

Όμως ο Κρητικός βουλευτής στη δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι «δεν αλλάζει σε τίποτα την πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει σε σχέση με το πρόβλημα το πολιτικό που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ» και συμπλήρωσε: «Ό,τι έχω πει ισχύει και τα υπόλοιπα θα τα πούμε αναλυτικά στην Κεντρική Επιτροπή».

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το θέμα της ηγεσίας, ο Παύλος Πολάκης είπε με νόημα: «Νομίζω ότι είστε μεγάλα παιδιά για να καταλάβετε ότι είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Θα τα πούμε προγραμματικά, αξιακά και ό,τι χρειαστεί στην ΚΕ».

  • Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Πολάκη στο περιστύλιο της Βουλής:

«Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει και κανένας άλλος. Επειδή λοιπόν ο λαός δεν διέγραψε και επειδή φάνηκε πόσο στημένο ήταν όλο εκείνο το σκηνικό, σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο που έκαναν, να με διαγράψουν, χωρίς καν καμία ενημέρωση, πιστεύονταν πως ήταν μια ευκαιρία έτσι να ξεμπερδέψουν μαζί μου. Η επιστροφή μου στον ΣΥΡΙΖΑ από τον οποίο δεν έφυγα ποτέ, η τυπική δηλαδή με την έννοια της επανένταξης στην ΚΟ, δεν αλλάζει σε τίποτα την πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει σε σχέση με το πρόβλημα το πολιτικό που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή, δυναμική αξιωματική αντιπολίτευση με ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο, η οποία θα ρίξει το επιτελικό κράτος και τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ό,τι έχω πει ισχύει και τα υπόλοιπα θα τα πούμε αναλυτικά στην Κεντρική Επιτροπή. Νομίζω ότι είστε μεγάλα παιδιά για να καταλάβετε ότι είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Θα τα πούμε προγραμματικά, αξιακά και ό,τι χρειαστεί στην ΚΕ».

«Δεν είναι κανένα παιδάκι για να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επανεντάσσουν με μια ενημέρωση από τον Νίκο τον Παππά ένα λεπτό πριν. Θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή», πρόσθεσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This