Απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα: Εξηγήσεις κλήθηκε να δώσει ο φίλος της 20χρονης

Δίωξη στον 38χρονο και για τη βιντεοσκόπηση

Must Read

Εξηγήσεις καλείται να δώσει στις Αρχές ο άντρας που βιντεοσκόπησε το περιστατικό με απόπειρα βιασμού εις βάρος 20χρονης στη Σαλαμίνα, με τον ίδιο όπως φαίνεται και στο συγκεκριμένο βίντεο να χτυπά τον δράστη.




Όπως αναφέρει το Action 24, ο 38χρονος εμφανίζεται μετανιωμένος για την βιντεοσκόπηση του φερόμενου ως δράστη. Ο δικηγόρος του 35χρονου αναμένεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του 38χρονου για σωματικές βλάβες. Ταυτόχρονα, κατέθεσε στην ανακρίτρια για την απόπειρα βιασμού της 20χρονης από τον 35χρονο στη Σαλαμίνα που έχει προφυλακιστεί.

Οργή προκαλεί στο πανελλήνιο ο νέος Ποινικός Κώδικας Φλωρίδη, που αφήνει ελεύθερους επί μακρόν βιαστές, παιδεραστές και άλλους κακοποιούς, και διώκει ήρωες που προσπαθούν να σώσουν γυναίκες και συνανθρώπους τους.

Ο 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει την 20χρονη και προφυλακίστηκε, θα κινηθεί νομικά εναντίον του 38χρονου που τον ξυλοκόπησε.




Ο Αχιλλέας Γκιγκίλας έχει δηλώσει σε κάθε τόνο πως βιντεοσκόπησε το περιστατικό για να μην την γλιτώσει ο δράστης και για να σώσει και άλλες γυναίκες.




Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κράτος και δικαιοσύνη του παραλόγου! Αντί να επικεντρωθούν στην απόπειρα βιασμού ίσως και ανθρωποκτονίας , ασχολήθηκαν, και μάλιστα αστραπιαία, με τα δικολαβιστικα τερτιπια του δράστη …άντε μετά να περιμένεις από κάποιον βοήθεια σε περίπτωση κινδύνου….και καπως έτσι φτάσαμε στη.ν ;αποκτηνωση…. Εδω θα δείξουν οι δικαστές το αδέκαστο της κρίσης τους ..περαστικά τους….εγώ πάντως συγχαίρω τον Αχιλλέα, και μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν και αυτόν στην κοινωνία μας.Ανρωποιι ι δηλαδή .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This