Σαλαμίνα: «Λόγω εμού εμφανίστηκαν συνολικά 11 κοπέλες για το ίδιο περιστατικό» λέει ο σωτήρας της 20χρονης

Must Read

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει, πλέον, ο 39χρονος Αχιλλέας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έτρεξε να βοηθήσει την 20χρονη φίλη του, η οποία κινδύνευε από έναν 35χρονο που απειλούσε να την βιάσει, σε παραλία της Σαλαμίνας, καθώς όχι μόνο πλάκωσε στο ξύλο τον επίδοξο βιαστή, αλλα βιντεοσκόπησε την πράξη του και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Ο 39χρονος μετέβη σήμερα στα δικαστήρια Πειραιά, καθώς κλήθηκε ως μάρτυρας των γεγονότων από την ανακρίτρια, ωστόσο θα κληθεί και να απολογηθεί ως κατηγορούμενος, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη βιντεοσκόπηση. «Πάνω στη θολούρα μου τράβηξα το βίντεο, το ανέβασα, αλλά λόγω εμού εμφανίστηκαν συνολικά 11 κοπέλες για το ίδιο περιστατικό», υποστήριξε ο 39χρονος σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Live News». «Είδα τον άνθρωπο να κυνηγάει την κοπέλα με σκοπό να την βιάσει ή να την πνίξει μέσα στην θάλασσα», ανέφερε κατόπιν για τα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του.

Στα δικαστήρια Πειραιά μετέβη για να καταθέσει και η 20χρονη που έζησε τον εφιάλτη στη Σαλαμίνα και ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα πέρασε, όπως τόνισε η ίδια. «Θέλω να πω μόνο ότι τον στηρίζω. Είμαι δίπλα του και θέλω να τελειώσει όλο αυτό», είπε αναφερόμενη στον Αχιλλέα, ενώ, επανέλαβε πως τα πράγματα για την ίδια θα ήταν πολύ χειρότερα, αν δεν βρισκόταν κοντά ο 39χρονος φίλος της.

Ο 35χρονος, ο οποίος προφυλακίστηκε για την απόπειρα βιασμού, αναμένεται, μέσω του δικηγόρου του, να κινηθεί νομικά κατά του 39χρονου που τον ξυλοκόπησε. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στον εισαγγελέα επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν, λέγοντας ότι πλησίασε την κοπέλα μόνο για να της μιλήσει.

Μετά την ολοκλήρωση της περιγραφής του, ο 39χρονος βγήκε από τα δικαστήρια του Πειραιά και πλέον περιμένει να κληθεί ως κατηγορούμενος για να απολογηθεί. «Θα έπρεπε σωστά να σκεφτώ να το παραδώσω (το βίντεο) στην Αστυνομία», δήλωσε σχετικά.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ και ασύμφορη να ζεις εδώ μέσα Ελλάδα στο μεγαλείο της. Μας θέλουν να φεύγουμε να τα παραδώσουν όλα στους λαθρό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This