Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι τέσσερις «νταήδες» για τον ξυλοδαρμό του τουρίστα στο Ρέθυμνο

Must Read

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα οι τέσσερις νεαροί, που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό 36χρονου Γάλλου τουρίστα έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο. Οι κατηγορούμενοι πρόκειται να υποστηρίξουν στην απολογία τους ότι δεν είχαν πρόθεση να του προκαλέσουν σοβαρή βλάβη, αλλά η κατάσταση ξέφυγε εξαιτίας της έντασης.

Η συμπλοκή φέρεται να ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου για ασήμαντη αφορμή, όταν ένας από τους νεαρούς Κρητικούς άρπαξε ένα μπουκάλι αλκοόλ που κρατούσε ο Γάλλος και τον χτύπησε, ενώ ένας άλλος τον κλωτσούσε στα πλευρά. Ως εκ τούτου, ο τουρίστας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο κεφάλι και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο. Στο πλευρό του είναι και οι δικοί του άνθρωποι, που ταξίδεψαν στην Ελλάδα αμέσως όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν.

«Είναι σε κακή κατάσταση, έχει κάταγμα κρανίου, ράμματα στο μέτωπο. Έχει συνέλθει και επικοινωνεί» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου και συμπλήρωσε: «Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά».




Οι τέσσερις άνδρες κατηγορούνται για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία σε βάρος αλλοδαπού και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων. Μάλιστα, σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, σήμερα (01.09.2024) πρώτες πρωινές ώρες, στο Ρέθυμνο τέσσερεις ημεδαποί, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία σε βάρος αλλοδαπού και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από άμεση ανταπόκριση αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης  και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης που περιπολούσαν στην περιοχή  εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, οι ανωτέρω ημεδαποί καθώς από κοινού μετά από διαπληκτισμό που είχαν με  αλλοδαπό, του προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες  στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποιμενική ράβδος και ένα μαχαίρι.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι Κρητικοί είναι μεγάλες ροδέλες. Εδώ έφτασαν να τους γ@μάνε οι μαλ@κες οι Αλβανοί, μέσα στο νησί τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This