Σοκ με 19χρονη αδερφή Βρετανού πρωταθλητή πυγμαχίας – Πέθανε μετά από τροχαίο στην Ζάκυνθο

Η 19χρονη έκανε διακοπές με φίλους της στο νησί

Must Read

Δράμα για την οικογένεια γνωστού αθλητή με τo τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στην Ζάκυνθο! Ο Βρετανός πρωταθλητής πυγμαχίας, Κάλουμ Σίμπσον, απέτισε φόρο τιμής στην νεαρή αδελφή του Λίλι-Ρέι. Αποκαλύπτοντας έτσι με συγκινητικό ποστ ότι η αδερφή του έχασε την ζωή της πριν από λίγες ημέρες σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο νησί του Ιονίου!

Σε συγκλονιστική ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Σίμπσον δημοσίευσε φωτογραφίες με την 19χρονη, αναφέροντας τα εξής: «Ραγίζει η καρδιά μου που σας ανακοινώνω ότι η πανέμορφη μικρή μου αδελφή, Λίλι- Ρέι, είχε ένα τροχαίο ατύχημα ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Ζάκυνθο. Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα και πέρασε 10 ημέρες στη ΜΕΘ, αλλά παρά τις βέλτιστες προσπάθειες των γιατρών, η Λίλι δυστυχώς απεβίωσε. Θα σε αγαπώ για πάντα», τόνιζε.

«Παρόλο που συνήθιζε να μου τηλεφωνεί για να παραπονιέται ότι την αποκαλούσαν ” η αδελφή του Κάλουμ Σίμπσον” ή “η αδελφή του μποξέρ”, ξέρω ότι λάτρευε την φήμη που έχω αποκτήσει. Θα συνεχίζω να την κάνω περήφανη», έγραψε ο Σίμπσον.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αθλητές μοιράστηκαν μέσα από σχόλιά τους την λύπη τους για τον χαμό της αδελφής του, αλλά και προσωπικοί φίλοι και άνθρωποι από τον κύκλο της Λίλι έγραψαν σχόλια κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε ο μποξέρ. «Η Λίλι ήταν το πιο όμορφο, αστείο, καλόκαρδο κορίτσι, που θα έκανε τα πάντα για τον καθένα!» υπογράμμισε ένας, ενώ άλλος ανέφερε: «Ήταν τόσο υπέροχη φίλη».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Callum Simpson (@callumsimp)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This