Πάρος: Γιος ανώτατου αστυνομικού έκανε παράνομες μεταφορές τουριστών – Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ

Εντοπίστηκε στην Παροικιά κατά την διάρκεια ελέγχου

Must Read

Πρόστιμο 6.800 ευρώ επιβλήθηκε στον γιο ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ για παράνομη μεταφορά τουριστών στην Πάρο. Εντοπίστηκε στην Παροικιά κατά την διάρκεια ελέγχου.

Αστυνομικοί της Τροχαίας Αθηνών μετέβησαν στο νησί για ελέγχους και διαπίστωσαν πως στο αυτοκίνητο του συλληφθέντος δεν υπήρχαν τα απαραίτητα χαρτιά για την μεταφορά τουριστών.

Βαρύνεται με την κατηγορία της υποκλοπής μεταφορικού έργου.

Δείτε το βίντεο




 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Η είδηση που μεταδόθηκε σήμερα από τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά με σύλληψη συγγενικού προσώπου Ανώτατου Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάρο, στο πλαίσιο ελέγχων της Τροχαίας για επαγγελματίες που ασχολούνται με τη μεταφορά τουριστών με βαν, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων πραγματοποίησαν έλεγχο στον συγκεκριμένο εργαζόμενο και διαπιστώθηκε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, η οποία επισύρει χρηματικό πρόστιμο. Οι υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία εκτελούν τα καθήκοντά τους αμερόληπτα και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, και ως εκ τούτου επιβλήθηκε το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο, όπως ορίζεται από τον Κ.Ο.Κ..

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι ο παραβάτης δεν ανήκει στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, οπότε δεν προκύπτουν λόγοι πειθαρχικής διερεύνησης του περιστατικού

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This