Βόλος: Συνταξιούχος που ζει σε κοτέτσι κοντά στο σπίτι του απείλησε γυναίκα και κόρη!

Ο άγριος καβγάς που τον οδήγησε στο εδώλιο

Must Read

Μια πρωτοφανής οικογενειακή διαμάχη βρίσκεται σε εξέλιξη στο σπίτι μιας οικογένειας στο Βόλο.

Ένα συνταξιούχος ζει εδώ και επτά μήνες στο κοτέτσι που υπάρχει στo οικόπεδο που είναι το σπίτι του καθώς δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τη σύζυγο και την κόρη του!

Χθες η κόρη του ηλικιωμένου τον βρήκε στο καφενείο και του είπε να μην αφήνει τις κότες έξω από το κοτέτσι γιατί φτάνουν στο σπίτι και το λερώνουν! Ο άνδρας προσβλήθηκε και όταν επέστρεψε σπίτι έγινε μεγάλος καβγάς και επιτέθηκε στις δύο γυναίκες λέγοντας τους μεταξύ άλλων: «θα σας κάψω, θα σας θάψω».

Οι δύο γυναίκες κάλεσαν την αστυνομία και σε βάρος του άντρα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης και για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βάρος της συζύγου και της κόρης του.

Στο δικαστήριο η σύζυγος του κατηγορούμενου κατέθεσε ότι από τις 27 Φεβρουαρίου μένει στο κοτέτσι και την χτυπά και την απειλεί, παρότι είναι εγχειρισμένη. Ο γιος του συνταξιούχου τον υπερασπίστηκε αναφέροντας πως οι τσακωμοί γίνονται γιατί δεν τους δίνει χρήματα.

Ο συνταξιούχος αρνήθηκε κάθε κατηγορία, δήλωσε πως είναι θύμα της συζύγου και της κόρης του και αρνήθηκε ότι είναι αλκοολικός όπως ισχυρίζονται η γυναίκα και η κόρη του.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή ενώ του απαγορεύτηκε να προσεγγίζει την γυναίκα και την κόρη του σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων. Παράλληλα σύμφωνα με την απόφαση πρέπει να σταματήσει να μένει στο οικόπεδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This