Συγκλονίζουν οι περιγραφές επιβατών μετά το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Έχω ραγίσει το πλευρό μου, όσοι ήμασταν όρθιοι πέσαμε κάτω»

Must Read

Σε κατάσταση σοκ εξακολουθούν να βρίσκονται οι επιβάτες του λεωφορείου, που χθες το μεσημέρι παρέσυρε πεζό, επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε, όταν ένας πεζός προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση και βρέθηκε στην πορεία του λεωφορείου. Παρά το απότομο φρενάρισμα του οδηγού, παρασύρθηκε από το όχημα, όμως δεν τραυματίστηκε. Το τροχαίο είχε σοβαρότερες συνέπειες για τους επιβάτες, ορισμένοι εκ των οποίων έπεσαν κάτω και χτύπησαν.

«Χάλια είμαι, οκτώ ημέρες δε θα μπορώ να πατήσω το πόδι μου, με πονάει πάρα πολύ. Είμαι στο σπίτι ξαπλωμένη με το πόδι σε δύο μαξιλάρια. Έχω ραγίσει το αριστερό πλευρό, μου είπαν θα δέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά επιβάτισσα που τραυματίστηκε και συνέχισε:

«Ήμουν μέσα στο λεωφορείο, όρθια, και κρατιόμουν και ο οδηγός, θεωρώ ότι αυτό παίζει ρόλο γιατί από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο λεωφορείο είδα ότι τρέχει, ‘κοκκαλώνει’ με μια ταχύτητα ‘χ’, το διπλό λεωφορείο και γίνεται ένας πανζουρλισμός. Όσοι ήμασταν όρθιοι όλοι πέσαμε κάτω, τσιρίδες, φωνές, μια κοπέλα έπεσε πάνω στο παράθυρο, έσπασαν τα τζάμια, βγήκε το κεφάλι της έξω από τα τζάμια».

Η τραυματισμένη επιβάτισσα περιέγραψε ένα σκηνικό τρόμου! «Τραυματίστηκε εγώ, μια κυρία που χτύπησε τη μύτη της στο μπροστινό κάθισμα, μία άλλη κοπέλα που την είδα στο νοσοκομείο να φεύγει με νάρθηκα όλο μπροστά και στον λαιμό της. Αυτή πονούσε πάρα πολύ στην κλείδα», επεσήμανε και κατέληξε: «Έπεσα κάτω και χτύπησα το πλευρό μου σε μια θέση και τουλάχιστον 2 – 3 άτομα έπεσαν πάνω στο πόδι μου».

Δείτε επίσης: Τροχαίο με τραυματίες στη Θεσσαλονίκη – Παράσυρση πεζού από λεωφορείο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This