Φρίκη στη Χαλκίδα: 23χρονος ξυλοφόρτωσε ανηλεώς την 19χρονη σύντροφό του – Οι περιγραφές σοκάρουν

Η κοπέλα νοσηλεύθηκε με βαριά τραύματα - «Είμαι τυχερή, το παιδί μου ζει από θαύμα», λέει η μητέρα της

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρίκη που βίωσε μία 19χρονη από τη Χαλκίδα, στα χέρια του 23χρονου συντρόφου της, ο οποίος την ξυλοφόρτωσε δίχως έλεος, με συνέπεια να την στείλει στο νοσοκομείο.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 7 Ιουλίου, όταν μετά από έξοδο η νεαρή κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της. «Τα ξημερώματα της 8ης Ιουλίου 2024, ήμουν στο πάρκινγκ νυχτερινού μαγαζιού με φίλες μου και έναν ακόμη φίλο μου. Ενώ επιβιβαζόμουν στο αυτοκίνητο του τελευταίου, ο πρώην σύντροφός μου με έπιασε από το χέρι, με έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσω στο έδαφος. Με απειλούσε και με έβριζε λέγοντας πως θα στείλει στην οικογένειά μου γυμνές φωτογραφίες μου. Ο φίλος μου με έβαλε στο αυτοκίνητο και με οδήγησε στο σπίτι μου. Είδα την πόρτα παραβιασμένη και μισάνοιχτη. Ο πρώην σύντροφός μου εμφανίστηκε μπροστά μου. Μου άρπαξε το κινητό, το πέταξε κάτω και το έσπασε, άρχισε να με χτυπάει με γροθιές και σφαλιάρες στο κεφάλι και όλο μου το σώμα», λέει η ίδια στην κατάθεσή της στις Αρχές.

Παρά το γεγονός ότι από την σφοδρότητα της επίθεσης η νεαρή κείτονταν αιμόφυρτη στο πάτωμα, αυτό δεν σταμάτησέ τον δράστη ο οποίος την απείλησε με μαχαίρι, πριν η ίδια καταφέρει να ξεφύγει: «Θυμάμαι πως από την πολλαπλότητα των χτυπημάτων έπεσα στο πάτωμα, έκλαιγα, αλλά εκείνος συνέχιζε να με χτυπάει με μανία. Πίστεψα ότι θα με σκοτώσει και τον παρακαλούσα να με πάει στο νοσοκομείο. Έβγαζα αίμα από το στόμα. Μου έδειχνε γυμνές φωτογραφίες μου απειλώντας πως θα τις στείλει στην αδερφή μου την οποία κατά λάθος κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο. Του ξέφυγα και διέφυγα από την πόρτα ενώ εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να με κυνηγάει λέγοντάς μου ‘θα σε σκοτώσω’. Κατάφερα να βγω από την πολυκατοικία. Έμαθα αργότερα πως μία γειτόνισσα κάλεσε την Αστυνομία ενώ παράλληλα εμφανίστηκε η αδελφή μου την οποία είχε εκείνος καλέσει κατά λάθος μαζί με τον αρραβωνιαστικό της. Τότε, ο 23χρονος μου πήρε το πορτοφόλι και τα κλειδιά της οικίας μου και εξαφανίστηκε. Τις επόμενες ημέρες εμφανίστηκες έξω από την οικία της μητέρας μου, όπου διέμενα μετά την έξοδό μου από το νοσοκομείο. Παρακολουθούσε τις κινήσεις όλης της οικογένειας».

«Δε συνελήφθη»

Εντούτοις, μέχρι και σήμερα ο 23χρονος κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού δεν έχει συλληφθεί. «Την έστειλε στο νοσοκομείο με βαριές σωματικές κακώσεις, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, τοποθετήθηκαν λάμες, βίδες στην κάτω γνάθο. Την κυνηγούσε με ένα μαχαίρι, κατάφερε η κοπέλα να διαφύγει και επακολούθησε το περιστατικό όπου εκείνος συνέχιζε να την ακολουθεί, να την σπρώχνει. Η κοπέλα σε μια κατάσταση να μην μπορεί να αντιληφθεί τι έχει συμβεί», ανέφερε η δικηγόρος της κοπέλας, Μαρία Καρλή, καταγγέλλοντας πως «και στο παρελθόν η κοπέλα είχε δεχτεί βία από το συγκεκριμένο πρόσωπο».

Αίσθηση προκαλεί και η πληροφορία πως συγγενείς του δράστη κατέθεσαν στις Αρχές αποτυπώνοντας την επιθετική του συμπεριφορά.

«Ο 23χρονος είναι ένα πρόσωπο πουέχει επιδείξει ανάλογες συμπεριφορές, έτσι τουλάχιστον ακούγεται και έχει περιέλθει και εις γνώση της οικογένειας, αντίστοιχες συμπεριφορές βίας και σε προηγούμενες συντρόφους του. (…) Αμέσως μετά το περιστατικό, υπεβλήθησαν οι επόμενες μηνύσεις για παρακολουθηματική συμπεριφορά, υπήρξαν καταθέσεις των ίδιων των συγγενικών προσώπων του δράστη (γιαγιά και αδερφή) οι οποίοι καταθέτουν για τη βιαιότητα του χαρακτήρα του, για την επικινδυνότητά του, για το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος είναι ικανός να επανέλθει και να αποτελειώσει το θύμα και παρόλα αυτά δεν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος

Πέραν αυτού, η γιαγιά και η αδερφή του δράστη κατέθεσαν στις Αρχές ότι ο πατέρας του γνώριζε πού κρυβόταν έτσι ώστε να παρέλθει το αυτόφωρο και να μη συλληφθεί.

«Η γιαγιά και η αδερφή καταθέτουν πέραν αυτών για τη βιαιότητα του χαρακτήρα του, και ότι ο πατέρας γνωρίζει πού κρύβεται ο γιος. Προσαγάγουν τον πατέρα και τον αφήνουν ελεύθερο. Ο πατέρας όπου κατά συνομολόγηση αδερφής και γιαγιάς γνωρίζει πού κρύβεται ο δράστης. Υπάρχει η ανοχή», συμπλήρωσε.

«Σ’ αγαπώ, συγγνώμη, δε θέλω να το αποτελειώσω»

Το πιο εξοργιστικό δε, είναι το γεγονός ότι μετά το περιστατικό και αφού ο δράστης παρακολουθούσε το σπίτι όπου έμεινε η 23χρονη μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, επανήλθε με μηνύματα ζητώντας της συγνώμη και παρακαλώντας της να τα βρούνε.

«Μάτια μου σ’ αγαπώ πολύ και σε σκέφτομαι. Δε με νοιάζει κανένας, συγγνώμη μέσα από την καρδιά μου. Σ’ αγαπάω και σε σκέφτομαι, δε με νοιάζει τίποτα. Συγγνώμη κοριτσάκι μου. Δε με ενδιαφέρει κανένας μάτια μου. Θέλω να ακούσω τη φωνούλα σου, συγχώρησέ με. Δε θέλω να το τραβήξω μανάρι μου, δε θέλω να το αποτελειώσω. Θέλω να σε ακούσω, θέλω να σου μιλήσω, δε θέλω να το τραβήξουμε μωρό μου, μου λείπεις, σ’ αγαπάω πολύ. Μου λείπουν πολλά από εσένα κοριτσάκι μου», έγραφε σε ένα μήνυμα ο κακοποιητής.

«Τα συγκεκριμένα μηνύματα είναι μεθοδευμένα, είναι κατόπιν νομικών συμβουλών. Να στείλουμε μερικά μηνύματα για να επιδείξει ο δράστης ένα είδος μεταμέλειας», ανέφερε η δικηγόρος και συνέχισε: «Δε συλλαμβάνεται και το προκλητικό της όλης περίπτωσης είναι ότι ο συγκεκριμένος έχει το θράσος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της κοπέλας να επιστρέφει. Επέστρεφε και παρακολουθούσε την οικία της μητέρας της όπου φιλοξενούνταν μετά τη χειρουργική επέμβαση η κοπέλα».

«Κανείς δεν έδωσε βοήθεια στο παιδί μου»

Φανερά σοκαρισμένη και η μητέρα της 19χρονης, που τρέμει στη σκέψη ότι το παιδί της θα μπορούσε να είχε καταλήξει νεκρό.

«Εκείνη την βραδιά το παιδί μου ήταν σε ένα νυχτερινό κέντρο. Την πλησίασε, έγινε κάποιος καυγάς στο να μιλήσουν στο μεταξύ τους, την κέντρισε με πιο ήπιο τόνο, παρόλα αυτά την έσυρε έξω από το νυχτερινό κέντρο. Ξεκίνησε να την σπρώχνει και να την απειλεί. Της πήρε το πορτοφόλι της. Περνούσαν πάρα πολλά αυτοκίνητα, την έβλεπαν, ήταν ξημερώματα, τη βιντεοσκοπούσαν, παρόλα αυτά κανείς δεν έδωσε βοήθεια στο δικό μου το παιδί. Την έβλεπαν κάτω να είναι στο χώμα. Πέρασε, ευτυχώς για εμένα, ένας γνωστός της και την πήρε, την πήγε έξω από την πολυκατοικία που διαμένει. Είχε πάθει σοκ», ανέφερε και συνέχισε:

«Την περίμενε στο διαμέρισμα ήδη ο συγκεκριμένος, όταν είδε ότι το παιδί μου έφυγε με κάποιον άλλον φίλο της, της είχε σπάσει την πόρτα, είχε μπει μέσα και την περίμενε. Από εκεί ξεκίνησε το μαρτύριο του παιδιού μου. Την χτυπούσε, την απειλούσε, πήρε μαχαίρια. Διέφυγε από την σπασμένη πόρτα κάποια στιγμή. Ο συγκεκριμένος είχε την ψυχραιμία να αλλάξει τα σεντόνια, γιατί ήταν γεμάτο αίματα, τις πετσέτες τις οποίες χρησιμοποίησε γιατί της έκλεινε το στόμα γιατί το παιδί μου ζητούσε βοήθεια και τον εκλιπαρούσε να την πάει στο νοσοκομείο. Την πρόφτασε σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της πόλης, τη βούτηξε από τα μαλλιά συνέχισε να την απειλεί και να την χτυπάει. Ευτυχώς για μένα μια καλή κυριούλα κάλεσε στην Αστυνομία οπότε έληξε εκεί το περιστατικό. Η γιαγιά και η ίδια η αδερφή του μαζί με τη δική μας τη δικηγόρο εκείνη την ημέρα πήγαν στην Αστυνομία και δήλωσαν ότι είναι επικίνδυνος και ότι έχει ασκήσει βία και στην αδερφή του και στη μητέρα του».

Η ίδια επεσήμανε πως ο 23χρονος παρά το γεγονός ότι καταζητείτε, είχε το θράσος να ανεβάσει υλικό στο προφίλ του και να ενοχλεί την κόρη της στο τηλέφωνο. «Της έλεγε ‘μίλα ρε, πες μου τι συμβαίνει’. Το κορίτσι μου όπου πάει υπάρχει συνοδεία και πέρα από αυτό, επειδή δουλεύω βάρδια σε εργοστάσια, πάντα υπάρχει κάποιος να κοιμάται μαζί της. Καμιά μανούλα να μη βιώσει αυτό που βίωσα, είμαι τυχερή πάνω σε αυτό που το δικό μου παιδί ζει από θαύμα», είπε συγκλονισμένη η μητέρα της 19χρονης και κατέληξε:

«Σίγουρα όλες οι κοπέλες πρέπει να μιλάνε, από την πρώτη φορά που θα τους συμβεί το οτιδήποτε, γιατί είναι κάτι που αν συμβεί μία φορά, θα γίνει και άλλες φορές και δεν ξέρουμε πού μπορεί να καταλήξει όλο αυτό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This