Η αντικατάσταση πληθυσμών είναι πλέον πραγματικότητα

Must Read

Τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα ακόμα και για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που συμβαίνει συστηματικά τόσο στην Ελλάδα, όσο και γενικότερα στην Ευρώπη.

Η δημογραφική συρρίκνωση είναι γεγονός και είναι ίσως η μεγαλύτερη απειλή που έχουν να αντιμετωπίσουν οι λαοί, οι οποίοι στοχευμένα και μεθοδευμένα παραμυθιάζονται από τις κυβερνήσεις που εξυπηρετούν άλλες ατζέντες και υπακούουν σε αυτές και όχι στα εθνικά τους συμφέροντα.

Οι ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές από χώρες της Ασίας και της Αφρικής που όχι μόνο δεν περιορίζονται αλλά αυξάνονται συνεχώς, έχουν φέρει την Ελλάδα, αλλά και τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, αντιμέτωπες με τη δυστοπία της αντικατάστασης πληθυσμών.

Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που συμβαίνει;

Φιλοκυβερνητική εφημερίδα παρουσίασε σήμερα έρευνα για τις χώρες της ΕΕ που είχαν τις μεγαλύτερες μειώσεις πληθυσμού το 2023. Στην πρώτη τριάδα «δεσπόζει» η Ελλάδα, μαζί με τις Πολωνία και Ουγγαρία.

Από την εφημερίδα «Τα Νέα», 5/9/2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, η χώρα μας μόνο το 2023, «έχασε» 16.800 ανθρώπους, με την Πολωνία που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας να μετρά 132.800 απώλειες.

Σοβαρό ζήτημα είναι όμως και το πώς πλασάρεται αυτή η έρευνα για να ταιριάζει στο κυβερνητικό αφήγημα, αφού με μεγάλα γράμματα σημειώνεται ότι «οι μετανάστες φρενάρουν τη δημογραφική συρρίκνωση»!

Αυτό που δεν λέει κανένας όμως, αλλά είναι η ζοφερή πραγματικότητα την οποία αντιμετωπίζουν και βιώνουν καθημερινά οι ευρωπαϊκές χώρες και μαζί η Ελλάδα, είναι ότι δεν «φρενάρει» καμία δημογραφική συρρίκνωση.

Γίνεται απλώς μια αντικατάσταση των γηγενών πληθυσμών της κάθε χώρας (και της Ελλάδας σαφώς), με τους μετανάστες που συρρέουν κατά χιλιάδες και κατά κύριο λόγο παράνομα.

*φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ετσι..
    Να γίνουμε πολλοί και τουρλού τουρλού και να έχουν μπόλικους απ έξω να τους ψηφίζουν..
    Γιατί οι ντόποιοι,δεν τους έχουν ούτε για χέσιμο..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This