Στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ άνδρας που παρασκεύαζε ρακή με… φύλλα κάνναβης – Τα ευρήματα στο σπίτι του

Must Read

Ιδιαίτερα….ευρηματικός ήταν ένας άνδρας από το Ρέθυμνο, που σκέφτηκε να φτιάξει ρακή με…κάνναβη, αλλά τελικά έγινε τσακωτός από τα «λαγωνικά» της ΕΛΑΣ και κατέληξε με χειροπέδες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου συντονισμένη έρευνα των ανδρών του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος. Μετά από προσεκτικούς ελέγχους στα δωμάτια, εντόπισαν περισσότερο από ένα λίτρο του γνωστού κρητικού αποστάγματος αναμεμιγμένο με ποσότητα φύλλων κάνναβης. Ως εκ τούτου, ο άνδρας συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και αρχαιοτήτων καθώς στην κατοχή του εντοπίστηκαν ακόμη ποσότητα κάνναβης καθώς και παλαιά πήλινα σκεύη και τμήματα/θραύσματα αυτών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη χθες (04.09.2024) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και αρχαιοτήτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου χθες (04.09.2024) το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου. Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(1.150) ml οινοπνευματώδους αποστάγματος (ρακής) αναμεμιγμένο με ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων (φύλλων) κάνναβης
Ποσότητα κάνναβης βάρους 21,2 γραμμάρίων,
παλαιά πήλινα σκεύη και τμήματα/θραύσματα αυτών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This