Συντηρητική επανάσταση στα σχολεία – Γονείς κατά σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως – Η Κεραμέως και η πλατφόρμα 21+

Ενώ οι πολυεθνικές εγκαταλείπουν την woke ατζέντα - Ζητούν εγγράφως την απαλλαγή των τέκνων τους από την διδασκαλία του γιατί τα καθοδηγεί να μην θεωρούν ως «υγιή στάση» τις «ετεροκανονικές σχέσεις» και επειδή προάγει το «τρίτο φύλο»

Must Read

Ογκούμενες βαίνουν οι αντιδράσεις της κοινωνίας σχετικά με ζητήματα επιβολής της woke κουλτούρας ακόμη και όσον αφορά στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων.

  • εφημερίδα «Εστία»

Το ζήτημα είχε εγκαίρως αναδείξει η «Εστία της Κυριακής» η οποία είχε προειδοποιήσει για τον ασκό του Αιόλου που ανοίγει στην ελληνική κοινωνία.

Ήδη, ομάδες γονέων δι ‘ επιστολής ζητούν την εξαίρεση των παιδιών τους από το μάθημα αυτό, διότι το περιεχόμενο της διδασκαλίας είναι αντίθετο προς τις κοινωνικές τους αντιλήψεις τις φιλοσοφικές και τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

Και τούτο διότι το πρόγραμμα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής αναφέρεται σε «κοινωνικά φύλα» και «διαμόρφωση» σεξουαλικής ταυτότητος.

Τονίζεται λοιπόν στην επιστολή ότι «δεν συνάδουν με τις αντιλήψεις μας οι θεωρίες που βρίσκονται στο υλικό του ινστιτούτου εκπαιδευτικής πολιτικής περί ύπαρξης περισσοτέρων των δύο φύλων των εμφύλων ταυτοτήτων περί των αμβλώσεων της μη απόλυτης προστασίας του αγέννητου παιδιού από την σύλληψή του».

Ακόμη γίνονται αναφορές σε «μη υγιείς ετεροκανονικές σχέσεις», θεωρώντας δηλαδή ότι οι σχέσεις μεταξύ φυσιολογικών ζευγαριών μπορεί να είναι «μη υγιείς»!.

Ευρισκόμεθα δηλαδή προ μιας συντηρητικής επαναστάσεως της πλειοψηφίας η οποία δεν αντέχει να είναι πλέον σιωπηλή και απαθής απέναντι σε προσπάθειες να εμφυτευθούν στα παιδιά αντιλήψεις που απέχουν του αποδεκτού ως φυσιολογικού. Το θέμα μάλιστα παρουσιάσθηκε χθες, σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι στην οποία αναφέρθη επιστολή γονέων για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.




Σημειώνουμε ότι όλα αυτά εντάσσονται στο πρόγραμμα που ονομάζεται Πλατφόρμα 21+ του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, υιοθετήθηκε επί υπουργείας της κ. Νίκης Κεραμέως στο υπουργείο Παιδείας.

Από αυτό αντιγράφουμε την αναφορά στο πρόγραμμα που αφορά στα παιδιά «προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας», δηλαδή στους μαθητές του νηπιαγωγείου:

«Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λοιπόν, εισάγει στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση περιλαμβάνοντας δραστηριότητες, που εστιάζουν στην ανάπτυξη κι ενδυνάμωση εαυτού, αλλά και την αποδοχή και διαχείριση της διαφορετικότητας. Δίνεται έμφαση στην εικόνα εαυτού, στα ιδιαίτερα στοιχεία που συνθέτουν την μοναδικότητα του καθενός, επειδή η διαμόρφωση θετικής ή αρνητικής αυτοεικόνας για τον εαυτό και το σώμα συμβάλλει στη διαμόρφωση συμπεριφορών, στην ανάπτυξη κοινωνικών και προσωπικών σχέσεων και επηρεάζει εν γένει την υγεία των μαθητών. Συνάμα, το πρόγραμμα πραγματεύεται το βιολογικό φύλο και την κατασκευή κοινωνικού φύλου, σε μια προσπάθεια κατάρριψης κοινωνικών στερεοτύπων».

Όταν ένα πρόγραμμα επιδιώκει την κατάρριψη των «κοινωνικών στερεοτύπων» στην συνείδηση τόσο μικρών παιδιών, είναι προφανές ότι τους στερεί την σταθερότητα και το αίσθημα ασφαλείας που είναι απαραίτητο για την εξέλιξη του χαρακτήρα τους.

Διεθνής πραγματικότητα

Η συντηρητική επανάστασις είναι όμως πλέον μια διεθνής πραγματικότητα. Και εκδηλώνεται κατά τρόπο ήπιο, όμως αποτελεσματικό. Σε όλον τον κόσμο και κυρίως στις ΗΠΑ οι μεγάλες εταιρείες υπεχρεώθησαν να ακολουθήσουν τον «συρμό» της λεγομένης «συμπεριληπτικότητος» συμμετέχοντας σε δράσεις που προωθούσαν την λεγομένη «διαφορετικότητα» και την αναγωγή των εξαιρέσεων σε βάθρο υψηλότερο του κανόνος.

Ήδη βλέπουν την αντίδραση των πολιτών που μεταφράζεται σε μείωση του τζίρου και των κερδών τους. Υποχρεώνονται λοιπόν να αναθεωρήσουν.

Τελευταία, η αυτοκινητοβιομηχανία Ford Motor Company η οποία πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε τον τερματισμό της συμμετοχής της στο σύστημα «Εταιρικής Ισότητος» (Corporate Equality) που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν στις ΗΠΑ.  Έτσι διακόπτει τις χορηγίας «σε εκδηλώσεις υπερηφάνειας ή άλλες εκδηλώσεις που προκαλούν διχασμό» και καταργεί τις «ποσοστώσεις ποικιλομορφίας» που επέβαλλαν την επιλογή προσωπικού με κριτήρια «διαφορετικότητος».

Πλέον η προσέγγισις της εταιρείας θα είναι αποκλειστικώς αξιοκρατική. Σε αυτά η Ford ακολουθεί άλλες αμερικανικές εταιρείες που έχουν επιλέξει να κάνουν το ίδιο. Ο γίγαντας του ουίσκυ Jack Daniel’s αποχώρησε πρόσφατα από την αριστερή ατζέντα, μαζί με τις Tractor Supply Company, John Deere και Lowe’s.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πολύ καλοί οι δημοσιογράφοι! Έκαναν τα πάντα για να διακόπτουν και να διαστρέφουν τα λόγια του κ.Κουτσιόρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This