«Πληρωμένη» απάντηση της ΟΕΝΓΕ στις προσβολές Άδωνι προς τους γιατρούς: «Να πούμε και ένα ευχαριστώ στον υπουργό…»

Must Read

Απάντηση στις σημερινές προσβολές του Άδωνι Γεωργιάδη προς τους γιατρούς του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, έδωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), απαριθμώντας σε ανάρτησή της τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να… «ευχαριστούν» τον υπουργό Υγείας!

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), Χρήστος Καραχρήστος, προσπάθησε -μάταια- να εξηγήσει στον υπουργό Υγείας ότι το νοσοκομείο όπου εργάζεται αντιμετωπίζει μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, με τον τελευταίο να αρχίζει να ωρύεται, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει τις προσλήψεις που ζητούν οι γιατροί. Μάλιστα, ο υπουργός συνέχισε στο γνωστό ειρωνικό του ύφος να ρωτά τον κ. Καραχρήστο «τι θα κάνεις; θα ρίξεις το σύστημα; θα χρεοκοπήσεις τη χώρα;»

«Να πούμε κι ένα ευχαριστώ στον υπουργό Υγείας που δεν γίνονται προσλήψεις γιατί… δε γίνεται να γίνουν. Επίσης να ευχαριστήσουμε που κάνουμε πρόσθετες εφημερίες για να μην κλείσουν τα νοσοκομεία και φορολογουμαστε γι αυτές με 35%. Επιπλέον, μεγάλη ευγνωμοσύνη που για να σταματήσουν οι σερί εφημερίες στα νησιά πρέπει να πάθουμε εγκεφαλικό και να νοσηλευτουμε.

Εδώ, ο λαλιστατος υπουργός, όταν του επισημαίνει τα προβλήματα ο πρόεδρος της ΕΝΙΘ Χρήστος Καραχρηστος, αυτός τον προτρέπει να ζητήσει προσλήψεις και κίνητρα για να ερθουν γιατροί στο σύστημα από το ΚΚΕ, αφού είναι κομμουνιστής και υποστηρίζει το ΚΚΕ… Ενδιαφέρουσα προσέγγιση αν μη τι άλλο!

Επίσης ενδιαφέρον το γεγονός ότι στις επισκέψεις του υπουργού στα νοσοκομεία ανα την Ελλάδα δεν τον υποδέχεται κανένας γιατρός από αυτούς τους φανταστικούς θαυμαστές του που του στέλνουν συγχαρητήρια στα social media αλλα μονο αληθινοί γιατροι που επισημαίνουν και διαμαρτυρονται για τα προβλήματα», αναφέρει στην ανάρτησή της η ΟΕΝΓΕ.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This