Νέο ξέσπασμα της μάνας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ: «Δεν θέλω να “πληρώσουν” οι υπεύθυνοι, θέλω να πονέσουν»

«Αφού παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, μπορούμε κι εμείς...»

Must Read

Για «καρτέρι θανάτου» και «πληρωμένους δολοφόνους» μίλησε σήμερα η κυρία Αθηνά, μητέρα του 19χρονου Γιάννη, ο οποίος σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

«Δεν θέλω να πληρώσουν, θέλω να πονέσουν», τόνισε με σπασμένη φωνή η χαροκαμένη μάνα, η οποία έχει τυπώσει το πρόσωπο του Γιάννη της σε μια μπλούζα την οποία, όπως λέει, δεν βγάζει από πάνω της, περιγράφοντας για μια ακόμη φορά τα όσα τραγικά έζησε στην εκπομπή «Live news» του Mega.

«Θέλω να πονέσουν, που είναι πολύ πιο δύσκολο. Να πονέσουν όλοι. Δέκα άτομα κάναν κουμάντο τον Γιάννη, γιατί ένας δεν μπορούσε. Δέκα άτομα τον σκότωσαν. Εγώ τι άλλο να πω; Αυτό που είδα εγώ είναι σαν ταινία στα μάτια μου. Δεν μπορώ να θρηνήσω το παιδί, έχω μια ταινία στα μάτια από αυτό που είδα… Δεν μπορεί τόσο μεγάλο παιδί, ψηλό και εύσωμο, 100 κιλά παιδί, να το ρίξανε κάτω έτσι, να το σακατέψανε. Δεν γίνεται… Γυρνούσε το μηχάνημα κι εγώ δεν έβλεπα (τα παιδιά) από τη φόρα, δεν τα έβλεπα. Δεν φαινόντουσαν, τόσο γρήγορα που πήγαινε…», είπε συγκεκριμένα η μητέρα του αδικοχαμένου νέου.




Στη συνέχεια, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές πριν συμβεί το κακό. «Όταν φτάσαμε εκει, μόλις είχε σταματήσει το μηχάνημα… Δεν είδα πώς κινούνταν το μηχάνημα. Ήθελαν να μπουν τα παιδιά, δεν τα άφηνα, τέλος πάντων μπήκαν. Όταν ξεκίνησε, ξεκίνησε ομαλά… Άρχισε να τρέχει υπερβολικά, δεν τα έβλεπα τα παιδιά. Και σηκώνω τα χέρια… Ήμουν δίπλα, κρατούσα τον μικρότερο γιο, τον αφήνω και σηκώνω τα χέρια και του λέω (του χειριστή) “τι κάνεις; κόψε, χαμήλωσε”. Και μου σηκώνει το χέρι σα να λέει “άστα, καλά είναι, δεν πειράζει”. Αυτός τα είδε μαγκάκια εκεί πάνω και σου λέει “τώρα θα τα περιποιηθώ”, αυτή την αίσθηση είχα. Και δεν το χαμήλωνε…», πρόσθεσε η κυρία Αθηνά.

«Ήταν καρτέρι θανάτου, απλά… Με όποιο παιδί τύχαινε, δεν περίμεναν το δικό μου παιδί, όπου τύχαινε. Πληρωμένοι δολοφόνοι… Αλλά, στην υγεία του “κορόιδου” δεν θα ξαναπιούν. Αφού παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, μπορούμε κι εμείς… Πιο έξυπνοι είναι;», πρόσθεσε καταλήγοντας η χαροκαμένη μάνα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This