Ρέθυμνο: Εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ ο κτηνοτρόφος που δέχθηκε άγρια επίθεση – Τι είπε στο γιο του

Τι ερευνά η αστυνομία

Must Read

Εντατικές είναι οι έρευνες στο Ρέθυμνο προκειμένου να εντοπιστούν οι άγνωστοι δράστες οι οποίες επιτέθηκαν με άγριο τρόπο στον 69χρονο κτηνοτρόφο χθες το πρωί, τον πυροβόλησαν αρκετές φορές και του έκοψαν τη γλώσσα, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τον ηλικιωμένο έσωσε πριν συμβούν τα χειρότερα ο 26χρονος γιος του τον οποίο κατάφερε να καλέσει παρά το γεγονός πως οι δράστες τον είχαν εγκαταλείψει μέσα στα αίματα και σε άθλια κατάσταση.




Ο νεαρός μίλησε για όσα είδε όταν έσπευσε στο ποιμνιοστάσιο.

«Τον βρήκα εγώ…τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς είχε “φάει” και του έκοψαν και τη γλώσσα. Επειδή φώναζε, μου λέει “φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα”.Εμένα κάλεσε. Απ’ όταν έγινε μετά από πέντε λεπτά με πήρε τηλέφωνο», ανέφερε στο Live News.

Όπως είπε στη συνέχεια «από εκεί και έπειτα που διακομίστηκε με την μητέρα μου εδώ πέρα με το ασθενοφόρο, έχασε τις αισθήσεις του. Εγώ δεν… δεν ξανά επικοινώνησα με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση». 

Ο κτηνοτρόφος «χαροπαλεύει» στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) στο οποίο χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα χθες από το νοσοκομείο Ρεθύμνου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.




Τι ερευνά η αστυνομία

Οι αστυνομικές αρχές παίρνουν καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας καθώς φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα δέχονταν απειλές και προειδοποιήσεις.

Παράλληλα, βγάζουν από το συρτάρι την επίθεση που δέχθηκε τον Ιούλιο ο γιος του 69χρονου με καυστικό υγρό για την οποία είχαν συλληφθεί δύο άτομα και είχε πάει στην φυλακή το ένα.

Επίσης, σημαντικό για την ταυτοποίηση των δραστών είναι το υλικό από τις κάμερες που είχε βάλει ο κτηνοτρόφος στο σημείο του περιστατικού. Σε αυτό εμφανίζονται οι δράστες πριν την επίθεση χωρίς τις κουκούλες που είχαν φορέσει.

Σήμερα αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με το πώς κόπηκε η γλώσσα του 69χρονου κτηνοτρόφου.




(κεντρική φωτογραφία goodnet)

Δείτε επίσης:

Χαροπαλεύει ο κτηνοτρόφος στο Ρέθυμνο – Το λάθος που έκαναν οι δράστες στην στάνη

Ρέθυμνο: Έκοψαν κομματάκια την γλώσσα του κτηνοτρόφου! Η επίθεση στον γιο του και οι προειδοποιήσεις

Σοκ στο Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση 70χρονος κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε και του έκοψαν τη γλώσσα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι λεγόμενοι “Κρητικοί” έχουν μεταφερθεί στο νησί έπειτα από την κατάληψή του και την εξόντωση των Ελλήνων κατοίκων του από τους Βυζαντινούς. Κανείς από τους σημερινούς Νεάντερταλ του νησιού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. Διαβάστε λίγο ιστορία να δείτε τη ακριβώς έπραξε ο Νικηφόρος Φωκάς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This