Τήλος: Εργαζόμενη στην τουρκική πρεσβεία η «ρατσίστρια Ελληνίδα»!

Το περιστατικό με τους παράνομους μετανάστες στην Τήλο, που έγινε γνωστό έπειτα από την ανάρτηση της δημάρχου του νησιού Μαρίας Καμμά, φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου «απλή υπόθεση».

Την ώρα που οι παράνομοι μετανάστες είχαν διασωθεί κανονικά από το λιμενικό, σε μία «πρωτοφανή σύμπτωση», η δήμαρχος βρέθηκε αντιμέτωπη με μία – υποτίθεται – ρατσίστρια Ελληνίδα, η οποία ζητούσε να πετάξουν τους διασωθέντες στη θάλασσα!

Η δήμαρχος μάλιστα έδωσε και το όνομα της δήθεν «ρατσίστριας Ελληνίδας» στην δημοσιότητα, που όμως δεν είναι το ίδιο με το όνομα το οποίο η συγκεκριμένη γυναίκα προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από το δημόσιο προφίλ της λοιπόν, προκύπτει ότι η γυναίκα που η δήμαρχος χαρακτήρισε ρατσίστρια με την ανάρτηση της, είναι στην πραγματικότητα εργαζόμενη στην τουρκική πρεσβεία!

Ποιες πραγματικά οι πιθανότητες

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, διότι οι διασωθέντες, επικοινώνησαν με το κανάλι που εδρεύει στην Τουρκία και στηρίζει τους ισλαμιστές τρομοκράτες της Συρίας, ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι κανένας δεν τους βοηθάει και ότι πίνουν «θαλασσινό νερό»!

Τι συνέβη λοιπόν πραγματικά στην Τήλο; Ήταν ένα ρατσιστικό επεισόδιο η μία βρώμικη προβοκάτσια που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας;

Σε αυτό οφείλει πρώτη να απαντήσει η δήμαρχος του νησιού.

 

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. δεν πιστεύω να υπάρχουν τίποτα ΕΛΛΗΝΟραγιάδες που να συνδέουν …

    1) όσα έγιναν στην οικονομία & στο μεταναστευτικό απο την Ε.Ε. μετά το 2010
    2) όσα ειπώθηκαν από τους προβεβλημένους απο το “σύστημα” “ανάρχες” στα ρουφιανοσοσιαλ κατά του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ για τα push backs

    με …

    1) Την Τουρκική Καταγωγή της 13ης Φυλής που εχει στην κατοχή της τα… “Λεφτοδεντρα” στην Ε.Ε.
    2) Τα ΔΙΣ που πήρε η Τουρκία για την … ένταξή της στην Ε.Ε. που θα γίνει τελικά ενταξη στους BRICKS

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ … ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!

    ΕΥΡΩΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ & ΕΥΡΩΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!!!

    • επειδή μου έχουν ρίξει άπειρα μπαν στα ρουφιανοσοσιαλ και τελικά τα παράτησα θα γράψω εδώ οτι θα έγραφα εκεί για το περίφημο βίντεο που δείχνει μια “Χριστιανή” να εχει το κινητό της προς την… ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ οταν την αποκαλούσε … ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ για την τάχα μου αρνητική στάση ως προς τους αντικαταστάτες μας!

      Χριστιανή χωρίς Σταυρό στον λαιμό δεν υπάρχει !!!

      /ΤΕΛΟΣ

      και μπράβο σας κύριοι που τουλάχιστον γράφετε οτι τελικά όχι μονο δεν ειναι Χριστιανή αλλά είναι και υπαλληλος της Τουρκικης Πρεσβείας, όπως ειναι και φυσικά οι διαχειριστές των Ελληνικών Ρουφιανοσοσιαλ (ναι τα τάχα μου δυτικά) που φροντίζουν να εξαφανίζουν με συνοπτικές διαδικασίες όσους αποκαλύπτουν την δράση της Τουρκιας εναντίον της Ελλάδας σε μεταναστευτικό (3 λογαριασμούς μου έριξαν το 2015 για το σκηνικό με το άτυχο 3χρονο αιλαν που τελικά πνίγηκε στα τουρκικα παράλια και αυτοί που τον περισυνέλεξαν φορούσαν στολή της Τουρκικής Στρατοχωροφυλακής ), οικονομία (πέφτει η λίρα, πέφτει η λίρα και τελικά πέσαμε εμείς στον πάτο της ΕΕ!!!) και … την σκόνη που έρχεται απο … την Τουρκική Λιβύη!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ