Μετωπική επίθεση της Μαρίας Καρυστιανού κατά των Ελληνικών Hoaxes

Η ανάρτηση στο twitter/x

Must Read

Επίθεση σε όσους αποκρύπτουν την αλήθεια σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εξαπέλυσε σήμερα η Μαρία Καρυστιανού, η οποία μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς των δεκάδων θυμάτων προσπαθεί να βρει την αλήθεια και να δικαιώσει την μνήμη τους.

Με σημερινή της ανάρτηση στo προφίλ της στο twitter/x, η μάνα σύμβολο των Τεμπών η οποία έχασε την κόρη της, καταρρίπτει τα ψέματα που έχουν διατυπωθεί σχετικά με τα αίτια της έκρηξης που έκαψε 30 ανθρώπους που επέβαιναν στο τρένο τονίζοντας τα αποτελέσματα της μελέτης του τεχνικού συμβούλου που διόρισαν οι συγγενείς των θυμάτων.

Επίσης στρέφεται κατά του ανακριτή ο οποίος δεν έκανε σωστά την δουλειά του.

Καταλήγοντας η κ. Καρυστιανού τονίζει ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών ενώ απευθύνει ευθεία ερώτηση προς τον πρωθυπουργό της χώρας: «Γιατί κάηκε το παιδί μου κ. Μητσοτάκη;»

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!

Μετά τη μέγιστη επιστημονική επιβεβαίωση από ειδικό καθηγητή των ΗΠΑ, η έκρηξη οφείλεται σε αρωματικούς υδρογονάνθρακες.

ΟΧΙ! Τα άκαυστα έλαια σιλικόνης των μηχανών ΔΕΝ προκάλεσαν την έκρηξη! Το παράνομο φορτίο που μετέφερε το εμπορικό , έκαψε 30 ανθρώπους….

Ο τεχνικός μας σύμβουλος , κ. Κοκοτσάκης και η ομάδα του , που δέχθηκαν άδικη επίθεση με σκοπό την αποδόμηση της μελέτης τους, δικαιώθηκαν ως προς τα αποτελέσματα της έρευνας τους.

Ο «υποδειγματικός» ανακριτής οφείλει τώρα να εισακούσει τα αιτήματα μας περί διερεύνησης της έκρηξης… Αν βεβαια δεν είχε «ξεχάσει» να ζητήσει τα βίντεο της εμπορικής , θα είχαμε νωρίτερα τις απαντήσεις που ψάχνουμε…

Ποιος το φόρτωσε; Ποιος θα παραλάμβανε;;

Το ίδιο θα είχε βοηθήσει αν είχε απαιτήσει να έχει τα πραγματικά ηχητικά στην δικογραφία και οχι να μας κοροϊδεύει με το στικάκι που του δώσανε…. Γιατί τέτοιο μοντάζ στα ηχητικά;;; Τι φοβούνται ότι θα μαθευτεί;;

Τελικά, δυστυχώς , ΟΥΤΕ θεωρίες συνομωσίας, ΟΥΤΕ μπαζο-αερολογίες, ΟΥΤΕ «ταχύτατη και αποτελεσματική δικαιοσύνη» βιώσαμε μέχρι στιγμής στο έγκλημα των Τεμπών…

ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…..

Γιατί κάηκε το παιδί μου κ. Μητσοτάκη;

https://ellinikahoaxes.gr/2024/07/02/ti-ischyei-gia-to-konteiner-tis-eborikis-amaxostoichias-pou-metaferthike-me-entoli-anakriti-stin-periochi-koulouri/

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης:

Νέα στοιχεία-σοκ για το έγκλημα στα Τέμπη

Τέμπη: Απαντήσεις σε έξι κρίσιμα ερωτήματα ζητά από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Σιδηροδρόμων η Κουντουρά

Νίκος Πλακιάς για ντοκιμαντέρ «Μαμά έρχομαι» στο Netflix: Δεν αναφέρονται τα ονόματα πολιτικών προσώπων άμεσα εμπλεκομένων με το έγκλημα

Μαρία Καρυστιανού: «Εξελίσσεται προσπάθεια συγκάλυψης από τα ΜΜΕ» – Η συνάντηση με ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τα HELLENIC HOAXES είναι του Αντίχριστου όργανο. Γνωστό από την ημέρα που ιδρύθηκαν. Χρηματοδοτούνται από τον Σόρρος φυσικά με ό,τι σημαίνει αυτό για αούς που καταλαβαίνουν τι έργο προσφέρουν: αντίχριστο!

  2. Τα Ελληνικα Hoaxes και πολυ πριν την πανδημια ειχαν αναλαβει το ρολο πλυντηριου συμφεροντων με παραπλανητικες και κατευθυνομενες αποψεις σε διαφορες πολυκροτες υποθεσεις, τη στιγμη που υποτιθεται επρεπε να υποστηριζουν την ανεξαρτητη, τεκμηριωμενη και αξιοπιστη ερευνα. Το ερωτημα ειναι με ποιο αντιτιμο εχουν προβει σε σωρεια παραπλανητικων ερευνων και αναβαθμιστηκαν σε fact checkers των social media. Θα ελεγε κανεις οτι σημερα, στην ψηφιακη εποχη αντιστοιχιζονται σε μια χουντικου τυπου λογοκρισια.

  3. Τα hoaxes του Μητσοτάκη προπαγάνδίζουν υπέρ των εμβολίων και υπέρ των κινητών τηλεφώνων και της EMF ακτινοβολίας ως δήθεν ακίνδυνης και μη προκαλούσης καρκίνο, με ψευδοεπιστημονικές αναφορές.

  4. Ψυχανεμίζεται οτι έρχεται το τέλος του και νομίζει οτι με την φρουρά/στρατό που κουβαλάει
    να τον προστατεύουν θα τη γλυτώσει . ιδια νοοτροπία με τσαουσέσκου σαντάμ , καντάφι
    ελπίζω να μη καταλήξει το ίδιο με αυτούς αλλά ο κόσμος πλέον τον συχαίνεται γιατί δεν
    είναι μόνο καθ΄έξιν ψεύτης δολοπλόκος και προκλητικά θρασύς αλλά και χωρίς κανένα εθνικό φρόνημα.

  5. Η μαφία Μητσοτάκη έχει απλώσει τα πλοκάμια σε όλα τα παράνομα κυκλώματα και στη δικαιοσύνη. Συναλλάσσεται με κάθε ολιγαρχη, με κάθε παράνομο, δίνει και παίρνει και τσεπωνει. Να δούμε τι τέλος θα έχει.

  6. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το σκηνικό σιωπής και ελεγχόμενης πληροφορίες καλλιεργείται και δοκιμάζεται στην αποτελεσματικότητα του από την εποχή του covid. Το διαδίκτυο τους φοβίζει και τα διευθυντήρια που έχουν οδηγήσει την Ευρώπη και τον κόσμο στην καταστροφή για να γεμίσουν τις αχόρταγες τσέπες τους, μέλος των οποίων αποτελεί και ο γνωστός “Μωυσής” θέλουν να ελέγχουν την πληροφορία, τη δικαιοσύνη και το πως σκεφτόμαστε πατώντας πάνω στις αδυναμίες μας. Εξ ου και η…”επιδοματική” πολιτική, τα ψίχουλα στους ιθαγενείς…Αυτό που δεν υπολόγισε ο “Μωυσής” είναι ότι στο τρένο των Τεμπών ήταν ΠΑΙΔΙΑ και οι γονείς θα τον κυνηγήσουν μέχρι να πεθάνουν… Βέβαια πολύ βολικά μπορεί να πάθουν κάποιο “ατύχημα” όπως εκείνος ο εκδότης που το κατακαίνουργιο πορσε τζιπ του έπιασε φωτιά στην Αττική Οδό και…δυστυχώς “έτυχε” και να κλειδωθει μέσα…πολύ βολικά πάντα…για διερεύνηση από εισαγγελείς μη συζητήσουμε…Αυτό που απορώ είναι όλοι αυτοι οι δικαστικοί με τι τσίπα και μούτρα κυκλοφορούν αναμεσά μας? Τι δουλειά λένε ότι κάνουν?

  7. Τα αποβράσματα των ellinikahoaxes ανέκαθεν ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Αυτά τα ελεεινά σκουλήκια, τα μίσθαρνα κι αργυρώνητα όρνεα «ασελγούν» εις βάρος της αλήθειας.

  8. Ασχολείστε με τα μουνόπανα που διαχειρίζονται το συγκεκριμένο site Hellenic hoaxes ,τα κωλόπαιδα δουλεύουν κατόπιν εντολών και προσδοκούν την ανέλίξη στο παρακρατικό σύστημα της Κολομβίας των Βαλκανίων..Ο Μητσοτακισμός έχει ποτίσει κάθε κοινωνικό κύτταρο … Τέτοιο μπουρδέλο κράτος ,43 ετών που είμαι,δεν έχω ξαναδεί….
    Στάικος Παπαπαύλου. .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This