Συναγερμός τα ξημερώματα στη Λ. Συγγρού: Μηχανή προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα – Σοβαρά τραυματισμένος ο αναβάτης

Must Read

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Αθήνα, όταν σημειώθηκε τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 4:30, όταν μία μηχανή που κινείτο στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου, προσέκρουσε -κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε μία νησίδα και έπεσε πάνω στα σιδερένια κιγκλιδώματα.

Από την πρόσκρουση ο αναβάτης έπεσε στο έδαφος και σύρθηκε για αρκετά μέτρα, με συνέπεια στο σημείο να επικρατήσει πανικός. Η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά, ενώ άμεσα έφτασε επί τόπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε σοβαρά τραυματισμένο τον άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

«Μας προβληματίζει μια περιοχή της Ελλάδας, η Κρήτη, με τον ΒΟΑΚ που πολλά παιδιά δίνουν την ζωή τους αναίτια και έχουν ξεσηκωθεί όλοι. Από την άλλη, η υπερβολική ταχύτητα και οι κακοί δρόμοι είναι παράγοντες πρόκλησης ατυχήματος», τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This