Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζήτησε και η σύζυγός του! Σταύρος Μπαλάσκας: «Η υπόθεση λειτούργησε παραδειγματικά»

Must Read

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζήτησε και η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, την οποία είχε κακοποιήσει. Το περασμένο Σάββατο ο εισαγγελέας πρότεινε ο γνωστός ποινικολόγος να βγει από την φυλακή με περιοριστικούς όρους ενώ μετέτρεψε το αδίκημά του από κακούργημα σε πλημμέλημα!

Μιλώντας στο Mega η δικηγόρος,  Λίλα Ραγκούση ανέφερε:

«Πιστεύω πως αυτό που έχει γίνει είναι πως έχει ακολουθηθεί η νομική οδός που προβλέπεται, δηλαδή μετά την περάτωση της ανακρίσεως ο φάκελος στέλνεται στον εισαγγελέα, ο οποίος προτείνει και μετά το συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφανθεί για την παραπομπή του στο δικαστήριο. Η αρχική του κατηγορία ήταν σε κακουργηματικό επίπεδο. Με την πρόταση του εισαγγελέα είναι η μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα, που νομικά αυτή θα έπρεπε να είναι η κατηγορία. Αναμένουμε την απόφαση».

Στη συνέχεια μίλησε και για την σύζυγο του Απόστολου Λύτρα.

«Η παρατεταμένη παραμονή σε κατάστημα κράτησης αφορά το θέμα της αποφυλάκισης και όχι της κατηγορίας. Καταλαβαίνω πως ως ρεπορτάζ έρχονται μαζί, αλλά δικαστικά αυτά τα δύο ξεχωρίζονται. Η ίδια έχει καταθέσει πως οι πράξεις που έγιναν σε βάρος της δεν επέφεραν αυτό που θα έπρεπε να είναι η κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης. Ήταν μία υπερβολική δίωξη όσον αφορά το αδίκημα όπως είχε γίνει. Δεν έχει πέσει στα μαλακά, πλημμέλημα είναι».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας λέγοντας πως η υπόθεση λειτούργησε παραδειγματικά ενώ είπε πως μάλλον ο δικηγόρος θα αποφυλακιστεί.

«Αυτό που καταδεικνύεται από την άτυπη κόντρα δικηγόρων και Αρείου Πάγου είναι πως ακόμα και αν δεν είναι τόσο “ψηλό” αυτό που κάνετε, θα πάτε φυλακή. Είναι η πρώτη υπόθεση στα ελληνικά δεδομένα που προτάθηκε η κοινή γνώμη. Ο κ. Λύτρας το πλήρωσε αυτό το τίμημα. Τώρα είναι όλοι πιο ήρεμοι.Τα βρήκε με την πρώην σύζυγό του ο κ. Λύτρας όσον αφορά το παιδί τους. Όλα δείχνουν πως μάλλον θα αποφυλακιστεί. Αυτό που έμαθαν οι άλλοι είναι πως σηκώνοντας το χέρι τους σε μία γυναίκα, θα έχουν σοβαρά προβλήματα».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Απόστολος Λύτρας: Παραπομπή για πλημμέλημα και περιοριστικούς όρους αντί για φυλακή ζητά ο εισαγγελέας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This