Και τρίτος κατηγορούμενος απολογήθηκε για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Must Read

Ένας ακόμα κατηγορούμενος για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του 49χρονου Ελληνοκαναδού προσήλθε σήμερα έξω από μπαρ στην Κρήτη απολογήθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ξάδερφο του 31χρονου από τα Ζωνιανά ο οποίος απολογήθηκε μαζί με έναν ακόμα 32χρονο από το Γάζι το περασμένο Σάββατο και κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ο τρίτος άνδρας εμφανίζεται σε μερικά από τα βίντεο που περιλαμβάνονται στην δικογραφία. Σε βάρος του τρίτου κατηγορούμενου είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr.

Στην απολογία του υποστήριξε πως ότι δεν συμμετείχε στον ξυλοδαρμό αλλά μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους συμπλεκόμενους. Φαίνεται πως έπεισε την ανακρίτρια γι’αυτό και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Προφυλακιστέοι οι δυο Κρητικοί για τον ξυλοδαρμό Ελληνοκαναδού τουρίστα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This