Επιτρέπεται και πάλι η κολύμβηση στα νερά του Παγασητικού

Η απόφαση ελήφθη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών αναλύσεων

Must Read

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοίνωσε σήμερα με επίσημη ανακοίνωσή του, την άρση απαγόρευσης για κολύμπι σε παραλίες της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επιτρέπεται πλέον να κολυμπά ο κόσμος σε όλες τις ακτές από την Αγριά μέχρι και τον Άγιο Γεώργιο Κυνηγών, μετά το σοβαρό πρόβλημα που είχε προκύψει με τα νεκρά ψάρια που κατέληξαν στον Παγασητικό και τις ανησυχίες για πιθανή μόλυνση των νερών της θάλασσας.

Η απόφαση ελήφθη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών αναλύσεων που έδειξαν ότι τα νερά στις ακτές του Παγασητικού είναι κατάλληλα, καθαρά και εξαιρετικής διαύγειας χωρίς επιβαρύνσεις από τα τελευταία γεγονότα.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή τόσο στον Δήμο Βόλου, όσο και στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου να αφαιρέσουν και να απομακρύνουν τις πινακίδες με τις σημάνσεις περί απαγόρευσης της κολύμβησης στις συγκεκριμένες ακτές από την Αγριά μέχρι και τον Αγιο Γεώργιο Κυνηγών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This