Άνδρας από τη Συρία σε κατάσταση αμόκ, απειλεί να αυτοκτονήσει με μπουκάλα υγραερίου στην Αχαρνών – «Θα σας ανατινάξω όλους, θα σας πάρω μαζί μου»

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αχαρνών, από το ύψος της Μάρνης μέχρι την οδό Στουρνάρη

Must Read

Άνδρας από τη Συρία, έχει βγει σε μπαλκόνι δίπλα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και απειλεί να ανατιναχθεί. Συγκεκριμένα, ο άνδρας κρατάει μαχαίρια και μια φιάλη υγραερίου και απειλεί να ανατινάξει την πολυκατοικία στην οδό Αχαρνών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας φώναζε «θα σας ανατινάξω όλους, θα σας πάρω μαζί μου», ενώ φαίνεται να μιλάει συριακά. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πέθανε όλη η οικογένειά του.




 

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στον έκτο όροφο πολυκατοικίας και αρχικά κρατούσε μαχαίρι ενώ στη συνέχεια πήρε στα χέρια μια φιάλη υγραερίου και απειλεί να ανατιναχθεί. Επί τόπου έχει σπεύσει η αστυνομία στο σημείο μαζί με διαπραγματευτή ενώ στο σημείο μεταβαίνουν και τα ΕΚΑΜ.

Η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αχαρνών, από το ύψος της Μάρνης μέχρι την οδό Στουρνάρη.




 

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This