Κρήτη: Η στιγμή όπου η μηχανή «καρφώνεται» σε στάση λεωφορείου – Η τραγική ιστορία πίσω από το τροχαίο

Must Read

Από του Χάρου τα δόντια φαίνεται πως γλίτωσαν μια μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά της που περίμεναν σε στάση λεωφορείου στο Γιόφυρο στο Ηράκλειο Κρήτης, πάνω στην οποία έπεσε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, όταν ο οδηγός της έχασε τον έλεγχό της.

Το παραλίγο μοιραίο αυτό τροχαίο σημειώθηκε χτες το απόγευμα και ως αποτέλεσμα είχε να τραυματιστούν -ευτυχώς όχι σοβαρά- τα τρία παιδάκια, δύο κοριτσάκια και ένα αγοράκι, ηλικίας 5, 7 και 10 ετών. Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο μετέδωσε η εκπομπή «Live news» του MEGA, πριν χάσει τον έλεγχό της, ο οδηγός της μηχανής επιχείρησε να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο.




Επιτόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα και άπαντες οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο. «Στην στάση περίμεναν να περάσει ο πατέρας των παιδιών, να τους πάρει. Επεσε η μηχανή, τράκαρε σε ένα αμάξι και πήγε να φύγει αυτός κι έπεσε στην στάση πάνω και τραυμάτισε τα παιδιά. Και τα τρία τα τραυμάτισε. Είναι στο Πανεπιστημιακό [νοσοκομείο] τα δύο, το τρίτο το αφήσαν χτες βράδυ και έφυγε με εκδορές», δήλωσε στην εκπομπή ο παππούς των παιδιών.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο 35χρονος οδηγός της μηχανής είχε παραβιάσει στο παρελθόν τον ΚΟΚ και τού είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης. «Εχει πολλά προηγούμενα με την τροχαία και την αστυνομία στο Ηράκλειο από ό,τι έμαθα. Είναι γνωστός στις αρχές. Τρέχει με τη μηχανή, τον είχαν συλλάβει. Τρεις μήνες είχαν την μηχανή στο μέγαρο και του την δώκανε προχθές για να μου “σκοτώσει” τα κοπέλια…», πρόσθεσε ο παππούς.




Η -παραλίγο- τραγική σύμπτωση με το τροχαίο

Πίσω από το χθεσινό τροχαίο στη στάση του λεωφορείου στο Γιόφυρο, με τον 35χρονο δικυκλιστή που τραυμάτισε τα παιδιά που περίμεναν με τη μητέρα τους στο σημείο, «κρύβεται» και μια τραγική ιστορία

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, οι συγγενείς της μητέρας και των παιδιών που λίγο έλειψε να χάσουν τη ζωή τους, ανέφεραν πως στις αρχές του έτους η συγκεκριμένη οικογένεια βίωσε μια διπλή τραγωδία στην άσφαλτο. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα των παιδιών που τραυματίστηκαν, είναι κόρη της 59χρονης γυναίκας από τις Αγιές Παρασκιές που έχασε τη ζωή της μαζί με το ηλικίας μόλις δύο ετών εγγονάκι της στην εθνική οδό στη Λυγαριά, στα τέλη του περασμένου Γενάρη.

Οπως είναι φυσικό, η οικογένεια καρδιοχτύπησε, αναλογιζόμενη ότι λίγο έλειψε να «επαναληφθεί» η τραγωδία.

*πηγή φωτό: cretalive.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This