Κακοκαιρία Atena: Μάχη με τα… ορμητικά νερά για πολίτες σε Γαλάτσι και Αμπελόκηπους!

Must Read

Δεκάδες ήταν τα προβλήματα με τα οποία ήρθαν αντιμέτωποι πολίτες της πρωτεύουσας κατά το σημερινό προδιαγεγραμμένο «ξέσπασμα» της κακοκαιρίας Atena, καθώς δεν ήταν λίγοι οι δρόμοι που μετατράπηκαν σε… ορμητικούς χειμάρρους λόγω της σφοδρής απογευματινής καταιγίδας.

Στο Γαλάτσι, για παράδειγμα, οι επιβάτες ενός λεωφορείου παρέμειναν για αρκετή ώρα εγκλωβισμένοι μέσα στο όχημα, καθώς δεν μπορούσαν να βγουν από αυτό, λόγω του χείμαρρου που δημιούργησε η ισχυρή βροχώπτωση. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή το λεωφορείο σταμάτησε σε μια στάση και οι πόρτες άνοιξαν, κάποιοι τολμηροί που δοκίμασαν να κατέβουν το μετάνιωσαν αμέσως, καθώς δεν μπορούσαν να κάνουν βήμα, αφού η ορμή του νερού ήταν τέτοια, που σίγουρα θα τους παράσερνε!

Μάλιστα, όπως φαίνεται και σε βίντεο-ντοκουμέντο που μετέδωσε το Star, χρειάστηκε να δημιουργηθεί μια «ανθρώπινη αλυσίδα», για να μπορέσουν αυτοί να επιστρέψουν με ασφάλεια πίσω στο λεωφορείο. Με βάση το ρεπορτάζ, το όχημα παρέμεινε καθηλωμένο στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς μπροστά του είχε ακινητοποιηθεί ένα αυτοκίνητο, που παρουσίασε μηχανική βλάβη εξαιτίας της κακοκαιρίας.




Στο μεταξύ, στους Αμπελόκηπους, ένα ζευγάρι αναγκάστηκε να ανέβει στην οροφή του αυτοκινήτου τους για να σωθούν, καθώς ο δρόμος είχε πλημμυρίσει σε σημείο τέτοιο, ώστε κινδύνευαν να παρασυρθούν μαζί με το όχημά τους από τα ορμητικά νερά που δημιούργησε το μπουρίνι που έπληξε με σφοδρότητα την Αθήνα.

Στα πλάνα που μετέδωσε το Mega από το σημείο, φαίνεται και ένας άνδρας να επιχειρεί να διασχίσει τον πλημμυρισμένο δρόμο με ένα μωρό στην αγκαλιά του, ενώ διακρίνεται και ένα ταξί, που επίσης έχει παρασυρθεί.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This