«Ντρεπόμαστε να κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά μας» – Έξαλλοι οι πυροσβέστες με τα «ψίχουλα» που τους (π)έταξε ο Μητσοτάκης

Must Read

Η λέξη «ντροπή» γραμμένη στα κεφαλαία σε μαύρο φόντο δεσπόζει ως κεντρική εικόνα στη σημερινή ανάρτηση της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, ως απάντηση στα «ψίχουλα» που τους έταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Ντρεπόμαστε πλέον να κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά και τις οικογένειες μας», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, τα μέλη της ΕΠΑΥΠΣ, φανερώνοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις εξαγγελίες-κοροϊδία του πρωθυπουργού, ο οποίος, πάντως, δεν ντράπηκε να ανακοινώσει αύξηση 20% στη νυχτερινή αποζημίωσή τους.

«Ντροπή: Μια λέξη τόσο μικρή αλλά με σημασία μεγάλη …
Ευρισκόμενοι στα όρια εργασιακής απαξίωσης, ψυχολογικής κατάπτωσης και σωματικής εξουθένωσης,
– ντρεπόμαστε πλέον να κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά και τις οικογένειες μας που καθημερινά αναμένουν καρτερικά (έως πότε;) και αγωνιούν μέχρι να βγάλουμε την τιμημένη στολή που φέρουμε
– ντρεπόμαστε να σταθούμε απέναντι στα μνημεία των ηρωικά πεσόντων συναδέλφων μας
– αν και ντρεπόμαστε να συνδιαλλαγούμε με τους εμπνευστές των εν λόγω “δήθεν παροχών” σε αντάλλαγμα για όσα περιλαμβάνει η επικίνδυνη και ανθυγιεινή εργασιακή μας καθημερινότητα, θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά τον αγώνα προστασίας της αξιοπρέπειας των συναδέλφων μας», αναφέρουν στην ανάρτησή τους οι -δικαιολογημένα έξαλλοι- πυροσβέστες.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This