Δολοφονία Καραϊβάζ: Απορρίφθηκε η αίτηση έφεσης κατά της αθωωτικής απόφασης για τους δύο κατηγορούμενους

Δικηγόρος οικογένειας Καραΐβάζ: «Όλοι θέλουν να κλείσει η υπόθεση. Ενοχλεί και αποτελεί προφανώς κίνδυνο για όσους έχουν συμφέρον»

Must Read

Απορριπτική ήταν η Εισαγγελία Εφετών στο αίτημα που κατέθεσαν η Παναγιώτα Καραϊβάζ (μάνα) και η Ανατολή Καραϊβάζ (αδελφή), να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου το οποίο αθώωσε τους δύο αδελφούς (41 και 49 ετών) που κατηγορούνται ως οι δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Την περασμένη εβδομάδα οι συνήγοροι της μητέρας και της αδελφής του δολοφονημένου δημοσιογράφου κατέθεσαν την αίτηση στην Εισαγγελία Εφετών θεωρώντας ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο δεν αξιολόγησε επαρκώς το υλικό της δικογραφίας σε βάρος των δύο φερόμενων ως φυσικών αυτουργών της υπόθεσης.

Όμως, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (10/9), η Εισαγγελία Εφετών απέρριψε το αίτημα της οικογένειας, υποστηρίζοντας την πρωτόδικη απόφαση!

«Όλοι θέλουν να κλείσει η υπόθεση…»

«Δεν υπάρχει λόγος έφεσης σημαίνει πως όλα έχουν κριθεί σωστά. Έχουμε μια εισαγγελική πρόταση καταπέλτη υπέρ της καταδίκης. Έχουμε μειοψηφία ενάντια στην αθωωτική απόφαση, αλλά η κ εισαγγελέας εφετών δια της απορρίψεως της αιτήσεώς μας, αξιολογεί πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να έσφαλε το δικαστήριο», είπε στο tvxs.gr ο Αντώνης Ξυλουργίδης, εκ των συνηγόρων της οικογένειας Καραϊβάζ.

Και πρόσθεσε ότι «η σημερινή εξέλιξη δείχνει ότι ουδείς θέλει να συνεχιστεί η υπόθεση. Όλοι θέλουν να κλείσει η υπόθεση. Ενοχλεί και αποτελεί προφανώς κίνδυνο για όσους έχουν συμφέρον».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This