Τούρκος στρατηγός στην έδρα της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα

Must Read

Μπορεί η Κάσος να τελεί υπό την πολιορκία της Τουρκίας και η Άγκυρα να έχει αναλάβει (εκ νέου) ρόλο νταή στην ανατολική Μεσόγειο, πατώντας πόδι ακόμα και εντός των χωρικών μας υδάτων, όμως τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Προφανώς η επιθετικότητα των Τούρκων αλλά και η αύξηση των προκλήσεων σε στεριά, θάλασσα και αέρα περνούν απαρατήρητες από την ελληνική κυβέρνηση που παριστάνει πως δεν κατανοεί τις προθέσεις της Άγκυρας και γι’ αυτόν τον λόγο η στρατηγική της Αθήνας παραμένει αμετάβλητη.

Στο πλαίσιο αυτό, δηλαδή της διαδικασίας των ΜΟΕ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ο διοικητής της τουρκικής 1ης Στρατιάς (με έδρα την Κωνσταντινούπολη) θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην έδρα της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα κατά το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες Έλληνες και Τούρκοι διοικητές και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί έχουν συναντηθεί με φόντο τα ελληνοτουρκικά ΜΟΕ. Τον περασμένο Απρίλιο ο ταξίαρχος Βαρδής Χαρκιανάκης επισκέφθηκε την 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού της Τουρκίας, ενώ στη συνέχεια ο ο Τούρκος διοικητής της 4ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού πραγματοποίησε επίσκεψη στην ελληνική 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού.

*πηγή: εφημερίδα «δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This