Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ ο κακοποιός που είχε «ρημάξει» τα φαρμακεία του Μενιδίου

Ο τρόπος δράσης του

Must Read

Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας βρίσκεται ο κακοποιός που είχε σπείρει τον τρόμο στα φαρμακεία του Μενιδίου, αρπάζοντας περισσότερα από 13.000 ευρώ. Ο άνδρας είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον εννέα ένοπλες ληστείες μέσα σε 20 μέρες!

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγες μέρες φαίνεται καρέ καρέ η δράση του. Φορώντας κράνος εισβάλει σε φαρμακείο στο Μενίδι, βγάζει το όπλο, απειλεί τους υπαλλήλους ενώ εκείνη την ώρα υπάρχουν στο κατάστημα και πελάτες, οι οποίοι τρομαγμένοι απομακρύνονται.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων αεροβόλο πιστόλι, φυσίγγια και σουγιάδες. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Δυτικής Αττικής
φρόντιζε πάντα να λαμβάνει υψηλά μέτρα αυτοπροστασίας, καλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα, καπέλο «τύπου ψαρά», γυαλιά ηλίου ή ακόμα και κράνος μηχανής.

Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστείες κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρα από άτομα που ενεργούν τέτοιες πράξεις κατ’ επάγγελμα καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, απ’ όπου παραπέμφθηκε σε ανάκριση και προφυλακίστηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This