Η Ελλάδα εξισλαμίζεται

Γιατί οι κυβερνώντες υποτιμούν τη ζωή, την τιμή, την περιουσία, τη θρησκεία και τον πολιτισμό των Ελλήνων, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να έρθει στη χώρα μας και του χορηγούν επιδόματα φορολογώντας τους πολίτες;

Must Read

Η εικόνα του γενειοφόρου άνδρα στην Αχαρνών, που ήταν σε κατάσταση αμόκ, κρατούσε μαχαίρι και το Κοράνι και απειλούσε να αυτοκτονήσει, δεν είναι το μέλλον της χώρας αλλά το παρόν.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Οποιοσδήποτε έχει επισκεφθεί το κέντρο της πρωτεύουσας -από την Ομόνοια μέχρι τα Πετράλωνα κι από την πλατεία Αττικής και την πλατεία Αμερικής μέχρι τους Αμπελόκηπους και τα Άνω Πατήσια– έχει διαπιστώσει και την εγκληματικότητα που «κραυγάζει» και την αλλαγή της φυσιογνωμίας της πόλης και της σύνθεσης του πληθυσμού.

Θα δει μπούρκες και φέσια, τσαντιρομάγαζα με προϊόντα που σαπίζουν σε καφάσια και αραβικές επιγραφές. Το τοπίο είναι εφιαλτικό και η ρύπανση κυριαρχεί. Ούτε η όψη της πρωτεύουσας αντέχεται ούτε η οσμή της.

Ο εκτός εαυτού γενειοφόρος με το Κοράνι και τα μαχαίρια, που έλεγε ότι θα έδινε τέρμα στη ζωή του ανατινάζοντας φιάλη υγραερίου, ζούσε σε απόσταση αναπνοής από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ήταν… γνωστός στις Αρχές. Κι αφού τον γνώριζαν και είχαν καταλάβει περί ποίας περιπτώσεως επρόκειτο, γιατί τον άφηναν στην Ελλάδα;

Γιατί οι κυβερνώντες υποτιμούν τη ζωή, την τιμή, την περιουσία, τη θρησκεία και τον πολιτισμό των Ελλήνων, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να έρθει στη χώρα μας και του χορηγούν επιδόματα φορολογώντας τους πολίτες;

Δεν έχουν δει τι συμβαίνει στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου υπάρχουν ολόκληρα τμήματα μεγαλουπόλεων απροσπέλαστα για τους γηγενείς, υπό τον πλήρη έλεγχο των ισλαμιστών;

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι υπεύθυνη για όσα συμβαίνουν.

Τα αρμόδια για το ζήτημα υπουργεία όχι μόνο δεν έχουν προβεί σε μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστών, όπως υποσχόταν προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία, αλλά νομιμοποίησαν εκατοντάδες χιλιάδες για να εργαστούν «στα χωράφια» – κι είναι απορίας άξιον πόσα καλλιεργήσιμα χωράφια υπάρχουν στο κέντρο της πρωτεύουσας, που βρίθει ισλαμιστών.

Παρά την κάκιστη εξέλιξη των πραγμάτων σε αυτόν τον τομέα, σύμφωνα με την κυβέρνηση και τα κέντρα που αναπαράγουν την προπαγάνδα της, δεν υπάρχουν ευθύνες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Φταίει η πλειονότητα των Ελλήνων, που χαρακτηρίζονται «ρατσιστές» επειδή θέλουν η Ελλάδα να παραμείνει ελληνική και χριστιανική.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ..
    Eίναι περιττό να πούμε πως όλα τα αυτά επιδόματα και η συγκεκριμένες πολιτικές,αν αποσκοπούσαν στην καλυτέρευση της ζωής των εδώ Ελλήνων,η χώρα,η οικονομία..Η κοινωνία..
    Δεν θα ήταν αυτό το εξωκοσμικό παρανοικό χάλι που είναι σήμερα ..(και δυστυχώς θα παραμείνει για πολκλές δεκαετίες ακόμα..),αλλά κάτι το εντελώς αντίθετο..
    ..
    Δεν φταίνε αυτοί οι άνθρωποι που κουβαλιούνται σε καραβιές εμπορεύματα και εκμεταλλευόμενοι φτάνουν και ξαμολιούνται στις ευρωπαικές πόλεις και συνοικίες ..Οι πιό πολλοί από αυτούς,δυστιχισμένοι και σκλάβοι ήταν και στις χώρες τους..
    ..
    Η συγκεκριμένες ευρωπαικές ηλίθιες και απάνθρωπες πολιτικές,δεν ζημιώνουν και καταστρέφουν τους ντόπιους πολιτισμούς και πλυθησμούς μόνο..Αλλά και αυτούς που υποτίθεται πως σώζουν και περιθάλπτουν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This