Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους – Έχουν συμβεί και άλλα ατυχήματα στο σημείο

Το ζευγάρι είχε έρθει πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα

Must Read

Μεθυσμένος φαίνεται πως ήταν ο 46χρονος Έλληνας ο οποίος νωρίτερα σήμερα στην παρέσυρε ένα ζευγάρι και το δίχρονο παιδί τους στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σχετικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε.

Ο 37χρονος και η 34χρονη η οποία είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο διασωληνωμένοι. Το παιδάκι τους έχει επίσης τραυματιστεί πιο ελαφρά και νοσηλεύεται επίσης στο νοσοκομείο. Οι τρεις τους υποβάλλονται σε διάφορες εξετάσεις. Τόσο ο 37χρονος όσο και η 34χρονη θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ζευγάρι περπατούσε στην άκρη του δρόμου. Στο σημείο στο οποίο έγινε το ατύχημα έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν. Σύμφωνα με την μητέρα του 37χρονου το ζευγάρι είχε έρθει στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες. Η ίδια δεν ήξερε περισσότερες λεπτομέρειες για το τροχαίο.

Σύμφωνα με τη μητέρα του οδηγού, ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο τη στιγμή του τροχαίου την πήρε τηλέφωνο και της είπε τι συνέβη.

Δείτε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Κρατείται ο οδηγός που παρέσυρε ζευγάρι και το μωρό τους – Τι εξετάζει η αστυνομία

Σοκαριστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι και το μωρό τους παρασύρθηκαν από ΙΧ – Διασωληνωμένοι οι γονείς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και τώρα θα αρχίσουν οι συγνώμες για το μεθύσι και την εγκληματική οδήγηση. Και οι ασφάλειες απαλλάσονται τυχόν αποζημιώσεων….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This