Αίγινα: «O γιος μου θα ζούσε αν υπήρχε το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού» – Το πήγαν στην ΔΕΘ για… φιγούρα

Την ώρα που έβγαζαν φωτογραφίες ένας νέος άνθρωπος χαροπάλευε στα κύματα

Must Read

Δριμεία επίθεση στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας εξαπέλυσε την Τετάρτη ο πατέρας του 24χρονου θύματος σοβαρού τροχαίου, που μεταφέρθηκε στον Πειραιά με θαλάσσιο ταξί από το Αγκίστρι. Κατήγγειλε ότι όχι μόνον καθυστέρησε η διακομιδή, αλλά ο γιος του θα ζούσε εάν υπήρχε στο νησί το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού, που μετέφεραν στην ΔΕΘ για να το δείξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Σίγουρα θα σωνόταν. Μέχρι και ο γιατρός λέει “Αν δεν “τρώγατε” μισή ώρα χρόνο, 40 λεπτά, κάτι θα κάναμε, μπορούσαμε”» δήλωσε ο πατέρας του άτυχου νεαρού. Όπως είπε, το πλωτό ταξί έφτασε με καθυστέρηση 15 λεπτών από το Αγκίστρι, χωρίς τον απαραίτητο υγειονομικό εξοπλισμό.

Την ώρα που έβγαζαν φωτογραφίες στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μπροστά από πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού της Αίγινας, ένας νέος άνθρωπος χαροπάλευε στα κύματα μέσα σε θαλάσσιο ταξί.

«Δεν είχαν οξυγόνο, του έκανα εγώ με το στόμα, καταλαβαίνετε; Αυτό είναι συγκλονιστικό. Και τον είχαν σ΄ένα κάθισμα, σε ένα παλιό ράντζο πάνω. Αν ήταν το σκάφος του Λιμενικού, θα έκανε σίγουρα λιγότερο και δε θα χτυπιόταν το κεφάλι του πάνω στο ράντζο, που είχε και το σίδερο που κρατάει την τέντα. Ακατάλληλο τελείως. Γιατί το παιδί μου είναι 1,80 και τα πόδια του τα έχει μαζεμένα για να χωρέσει. Δεν είχε εξοπλισμό, δεν είχε τίποτα» είπε ο χαροκαμένος πατέρας στο STAR.

Πηγή φωτό: ΥΕΝ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μητσοτάκης: Μ’ ενδιαφέρει η επικοινωνία κι όχι η ουσία. Κανονικότητα 41% «Μ’ ενδιαφέρει η επικοινωνία, όχι η ουσία». Τάδε έφη Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην 82η ΔΕΘ. Δεν είχε άδικο. Αυτό τον ενδιαφέρει γιατί αυτό κερδίζει. Κερδίζει η επικοινωνία, όχι η ουσία. Τα παραδείγματα πολλά, από το 2015 και μετά. Ο νικητής πλέον στο πολιτικό πεδίο αναδεικνύεται με όρους viral.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This