Ξυλοκόπησε την σύζυγό του και απείλησε να την κάψει για ένα story στο Ιnstagram

Είχε υποβάλει εναντίον του 4 μηνύσεις και ο άνδρας κυκλοφορούσε ελεύθερος

Must Read

Μάστιγα η ενδοοικογενειακή βία στην χώρα με πλείστα περιστατικά να κυριαρχούν καθημερινά στο αστυνομικό δελτίο. Στην φυλακή οδηγήθηκε ένας 26χρονος, ο οποίος ξυλοκόπησε και απείλησε να κάψει με βενζίνη την σύζυγό του στην Χαλκιδική μπροστά στο παιδί τους. Αφορμή ήταν ένα story που ανέβασε η 21χρονη γυναίκα στο Instagram.

Ο σύζυγος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να χτυπά την 21χρονη μέσα στο αυτοκίνητο, της έσπασε το τηλέφωνο και στην συνέχεια απείλησε να την κάψει με ένα μπουκάλι βενζίνη.

Η γυναίκα πανικοβλημένη κατάφερε να βγει από το όχημα και να ζητήσει βοήθεια. Μέχρι να συλληφθεί, ο 26χρονος πήγε στους δικούς της και απειλούσε ότι θα τους κάψει κι αυτούς.

Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και 4 μήνες φυλάκιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος είχε υποβάλει εναντίον του 4 μηνύσεις και ο άνδρας κυκλοφορούσε ελεύθερος.

«Με χτυπούσε ενόσω ήμουν έγκυος»

Το θύμα μίλησε στο κεντρικό δελτίο του STAR και αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του συζύγου της.

«Η πρώτη μήνυση που κατέθεσα ήταν όταν με χτύπησε ενώ ήμουν έγκυος, όταν ήταν να κάνω την αυχενική διαφάνεια. Με χτυπούσε ενώ ήταν η μικρή μπροστά, σε όλο τον δρόμο από τη Χαλκιδική μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Είχα αιματώματα στο κεφάλι, ματωμένα μάτια, χάλια. Η μικρή έκανε να μιλήσει 4 μέρες. Είχα ανεβάσει ένα story που έγραφε “my home” για την Χαλκιδική και αυτός νευρίασε, μου έσπασε το τηλέφωνο και μου έδωσε σφαλιάρα. Είχε στο αμάξι 1,5 λίτρο βενζίνη και μου έλεγε “θα σε κάψω και θα ηρεμήσω”» περιέγραψε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This