Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του εισαγγελέα ο μεθυσμένος οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια

«Μαμά, δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο», τα πρώτα λόγια του μετά το τροχαίο

Must Read

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ώρες ο 46χρονος οδηγός, που το πρωί της Τετάρτης, παρέσυρε με το αυτοκίνητο του και τραυμάτισε σοβαρά ένα ζευγάρι που περπατούσε μαζί με το δύο ετών παιδί του, στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο ασυνείδητος οδηγός που έπιασε τιμόνι έχοντας καταναλώσει μεγαλύτερη από την επιτρεπτή ποσότητα αλκοόλ, κατηγορείται για σωματική βλάβη κατά συρροή, μέθη και επικίνδυνη οδήγηση, κατηγορίες οι οποίες ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με τα στοιχεία που θα προστεθούν στη δικογραφία που σχηματίζεται για την υπόθεση, την κατάσταση της υγείας των τραυματιών αλλά και τη δίωξη που θα ασκήσει ο εισαγγελέας εις βάρος του.

Την ίδια ώρα, ο 37χρονος άνδρας και η 34χρονη σύζυγός του, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ενώ το 2 ετών παιδί τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική κλινική, εκτός κινδύνου. Πρόκειται για ένα ζευγάρι Βέλγων, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές.

Το χρονικό

Η οικογένεια είχε βγει για μια βόλτα στην περιοχή και περπατούσε στην άκρη του δρόμου, στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Ξαφνικά και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, το όχημα εξετράπη της πορείας του κι έπεσε πάνω τους, με συνέπεια να τους παρασύρει, ενώ συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του μέχρι που ακινητοποιήθηκε σε ελιές. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και Κινητή Ιατρική Μονάδα.

 

Μεθυσμένος ο οδηγός

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που έδειξε πως βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Μάλιστα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, που ενημερώθηκε για το περιστατικό έδωσε εντολή να τεθεί υπό κράτηση.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε και η μητέρα του οδηγού, που ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για την τραγωδία. «Μαμά, δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο», είπε αρχικά ο οδηγός και συνέχισε: «Ελπίζω οι άνθρωποι να τα καταφέρουν».

Η γυναίκα έστειλε τις ευχές της στην οικογένεια που τραυματίστηκε λέγοντας πως ελπίζει σύντομα να βρεθούν εκτός κινδύνου.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This