Χαλκιδική: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί για το λούνα παρκ πήρε η δήμαρχος Κασσάνδρας

Είχε λάβει ξανά προθεσμία στις αρχές του μήνα

Must Read

Ακόμα μία προθεσμία πήρε προκειμένου να απολογηθεί η δήμαρχος Κασσάνδρας Χαλκιδικής σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του 19χρονου Γιάννη στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Η κ. Αναστασία Χαλκιά βρέθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής που διερευνά την υπόθεση. Ωστόσο, πήρε και πάλι νέα προθεσμία λίγων ημερών μετά από σχετικό αίτημα.

Είναι η δεύτερη φορά που παίρνει προθεσμία καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στις αρχές του μήνα όταν ο πταισματοδίκης την είχε καλέσει για εξηγήσεις στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας.

Η κ. Χαλκιά ερευνάται για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος. 

Δείτε βίντεο:




«Λουκέτο» στην εταιρεία πιστοποιήσεων στην Βόρεια Ελλάδα

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που υπάρχουν στην υπόθεση του άδικου θανάτου του 19χρονου Γιάννη όταν έπεσε από ακατάλληλο παιχνίδι σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Χθες,  το Υπουργείο Ανάπτυξης έβαλε λουκέτο στην εταιρεία που πιστοποιεί τους χώρους αυτούς σε όλη την βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, χθες βγήκε η σχετική απόφαση από την Διεύθυνση Βιομηχανικών Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου.

Όπως διαπιστώθηκε δεν ήταν λίγες οι φορές που η συγκεκριμένη εταιρεία έδινε ψευδείς πιστοποιήσεις στα λούνα παρκ που δεν θα έπρεπε να λειτουργούν εξαιτίας των ακατάλληλων παιχνιδιών.

Δείτε σχετικό βίντεο:




Η έρευνα έδειξε πως ο πατέρας του ιδιοκτήτη φαίνεται πως είχε υπογράψει πέντε υπεύθυνες δηλώσεις τον περασμένο Μάιο που πιστοποιούσαν την καταλληλότητα των παιχνιδιών.

Αύριο Παρασκευή αναμένεται να καταθέσουν στην εισαγγελία για την υπόθεση τη δήμαρχος Κασσάνδρας Χαλκιδικής και ένας υπάλληλος.




Στον Άρειο Πάγο ο πατέρας του 19χρονου

Αποφασισμένος να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του γιου του είναι ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη ο οποίος έχασε την ζωή του όταν εκτοξεύτηκε από το κάθισμα ενός παιχνιδιού στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας ο Γιώργος Καμπαίλης βρέθηκε στο γραφείο της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη συνοδευόμενος από τον τεχνικό πραγματογνώμονα, Αναστάσιο Δέδε που όρισε η οικογένεια ώστε να ελέγξει το μοιραίο μηχάνημα.

Δείτε βίντεο:




Ο χαροκαμένος πατέρας κατέθεσε υπόμνημα με νέα στοιχεία.

«Καταθέσαμε ένα υπόμνημα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει. Η δικαιοσύνη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να συντάξει κατηγορητήριο. Είναι μια μπλεγμένη ιστορία, αλλα για τα δικά μου δεδομένα είναι απλή. Έχω δηλώσει ότι η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία και θα πρέπει οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν έχω φόβο πρέπει να το καταλάβουν όλοι», είπε μετά την έξοδό του από το γραφείο της κ. Αδελίνη.

Ο κ. Δέδες είπε:

«Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε τον λόγο της ότι θα κινηθεί τάχιστα η διαδικασία. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει κατατεθεί το πόρισμα και η έκθεση τεχνικού ελέγχου που έγινε κατόπιν αίτησής μας , για να διαπιστωθεί κατά πόσο το μηχάνημα πληρούσε τις προδιαγραφές».

Δείτε επίσης:

Στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με νέα στοιχεία ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This