Ναύπλιο: Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ τραμπούκισε άγρια υπάλληλο ΑμεΑ – Στάση εργασίας εξήγγειλαν οι εργαζομένοι

Must Read

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έναν υπάλληλο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλιέων με ειδικές ανάγκες, ο οποίος είχε διαπληκτιστεί με τον πρόεδρο της εταιρείας.

Αφορμή στάθηκε μία άδεια που ζήτησε ο συγκεκριμένος υπάλληλος, με τον προϊστάμενό του να αντιδρά με θυμό, χάνοντας την ψυχραιμία του, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος, λόγω των σοβαρών προβλήματων υγείας που αντιμετωπίζει, να χάνει τις αισθήσεις του από την ένταση της στιγμής. Πλέον, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ναυπλίου με υψηλή πίεση.

*πηγή φωτό: parapolitikaargolida.gr

Οι συνάδελφοί του, μόλις πληροφορήθηκαν το περιστατικό, αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα σε στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για την συμπεριφορά του προέδρου της ΔΕΥΑΝ, ανακοινώνοντας ότι θα την επαναλάβουν και αύριο Παρασκευή. «Ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 και από 7:30 π.μ. έως 11:30 π.μ. η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλιέων θα παραμείνει κλειστή λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων κατόπιν Απόφασης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης», αναφέρει ο Συλλόγος εργαζομένων σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΝ δεν ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές και ειδικά σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Σήμερα δημιουργήθηκε ένα πολύ λυπηρό και ατυχές επεισόδιο στο γραφείο του Προέδρου της ΔΕΥΑΝ, μεταξύ του Προέδρου και ενός εργαζομένου, το οποίο αφορούσε την τήρηση του προγράμματος αδειών των υπαλλήλων. Πρέπει να καταστεί σαφές ότι στόχος της Διοίκησης, δεν είναι να διαπληκτίζεται με υπαλλήλους. Εξίσου σαφές είναι, όμως, ότι για να λειτουργεί σωστά, χρειάζεται όλοι να τηρούν τους κανόνες λειτουργίας στο ακέραιο. Πρώτη η διοίκηση και μετά οι εργαζόμενοι. Και αυτό απαιτεί αυστηρή αντιμετώπιση σε πολλές περιπτώσεις, πράγμα το οποίο δεν είναι πάντα αρεστό. Η επιμονή και μάλιστα με πολύ φορτικότητα του συγκεκριμένου υπαλλήλου να λάβει άδεια, πέρα από το ανώτερο χρονικό διάστημα που είχε ορίσει η υπηρεσία, οδήγησε σε ένα ατυχές έντονο φραστικό επεισόδιο. Αποδέχομαι ότι κακώς παρεκτράπηκα, ωστόσο δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να θέσει τον στόχο που έχει τεθεί σε κίνδυνο. Ήδη οι Δημότες πληρώνουν τα λάθη κακοδιαχείρισης των προηγουμένων ετών. Δεν θα επιτρέψουμε να πληρώσουν κι άλλα».




*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This