Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη θύμα παράσυρσης μαζί με σύζυγο και παιδί!

Άσχημα τα νέα

Must Read

Άσχημα είναι τα νέα για την γυναίκα που παρασύρθηκε μαζί με τον 37χρονο σύζυγό της και το δίχρονο παιδί τους την περασμένη Τετάρτη από 46χρονο που είχε καταναλώσει αλκοόλ στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον, η 34χρονη η οποία ήταν έγκυος στον πέμπτο μήνα στο δεύτερο παιδάκι της τελικά δεν θα καταφέρει να το κρατήσει στα χέρια της καθώς το έχασε…

Ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αναμένεται να υποβληθεί τώρα σε χειρουργική επέμβαση.

Το ζευγάρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Το παιδάκι τους δεν αντιμετωπίζει κάποιο κίνδυνο και νοσηλεύεται παιδοχειρουργική κλινική.

Έλληνες του Βελγίου το ζευγάρι

Από το Βέλγιο όπου μένουν είχαν έρθει για διακοπές στην Ελλάδα το ζευγάρι με το δύο ετών μωράκι τους που παρασύρθηκαν από τον 46χρονο οδηγό που είχε καταναλώσει αλκοόλ στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Στον οδηγό ασκήθηκε χθες δίωξη για κακούργημα και θα απολογηθεί τη Δευτέρα, καθώς εντοπίστηκε πως οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που και ο ίδιος παραδέχτηκε ενώπιον του εισαγγελέα.




Σύμφωνα με το Star, ο Νίκος και η Σταφανία απολάμβαναν ήδη τις διακοπές τους με την οικογένειά τους περίπου δέκα μέρες. Είχαν την ευκαιρία να μείνουν περίπου άλλες δέκα μέρες στην χώρα μας πριν επιστρέψουν στο Βέλγιο.

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης θέλησαν να επισκεφτούν συγγενείς τους στην Κατερίνη. Όμως δεν είχαν αυτοκίνητο και αποφάσισαν να πάνε με τα πόδια σε μαγαζί ενοικίασης οχημάτων. Ωστόσο λίγο πριν φτάσουν στην επιχείρηση παρασύρθηκαν από το όχημα.

Μάλιστα ξάδελφος του ζευγαριού λέει πως το μωράκι σώθηκε καθώς το είχαν δεμένο στο καρότσι. «Το μωρό ήταν στο καρότσι και ήταν με τη ζώνη του. Γι’ αυτό και σώθηκε. Εκσφενδονίστηκε μαζί με το καρότσι. Αν δεν το είχαν δέσει, δεν υπήρχε περίπτωση να ζήσει το μωρό». 




Σε δηλώσεις της η μητέρα του οδηγού εύχεται να αναρρώσουν γρήγορα.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εύχομαι με όλη μου την ψυχή να γίνουν οι άνθρωποι καλά και να σωθεί και το μωράκι της που έχει στην κοιλιά της η γυναίκα», είπε στο Star.

Όπως ανέφερε θα ζητηθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Κακουργηματική δίωξη

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες το πρωί στον εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους, από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων (κακούργημα), σωματική βλάβη από αμέλεια, κατά συρροή.

Ο 46χρονος φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του 46χρονου, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε και η μητέρα του η οποία βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου ελάχιστα λεπτά αργότερα και ήταν η πρώτη που κάλεσε στο τηλέφωνο ο κατηγορούμενος. «Μαμά, δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο», είπε αρχικά ο οδηγός και συνέχισε: «Ελπίζω οι άνθρωποι να τα καταφέρουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

 

Την ίδια ώρα, ο 37χρονος άνδρας και η 34χρονη σύζυγός του, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ενώ το 2 ετών παιδί τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική κλινική, εκτός κινδύνου.

Δείτε το ζευγάρι:

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αντί να πει κάτι η μάνα του πότη-οδηγού για το γιό της, δίνει ευχές για τα θύματα του.

    Ελπίζω ο νέος νόμος να τον πελεκήσει τον πότη και να συνετίσει ίσως και άλλους ανεγκέφαλους. Αν είναι δυνατόν! Έπινε τσίπουρα μέρα μεσημέρι!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This