Απίστευτη γκάφα οδηγού: Κλείδωσε επιβάτη των ΚΤΕΛ στην… μπαγκαζιέρα

Must Read

Κλειδωμένος μέσα στην μπαγκαζιέρα μαζί με τις βαλίτσες του βρέθηκε να ταξιδεύει ένας επιβάτης των ΚΤΕΛ μετά από γκάφα του οδηγού του λεωφορείου.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Νικολαΐδης που ταξίδευε από Δράμα – Θεσσαλονίκη, κατέβηκε δύο στάσεις πριν τον τερματικό και ζήτησε από τον οδηγό να του ανοίξει για να πάρει τα πράγματά του από τον χώρο των αποσκευών. Ο οδηγός ωστόσο δεν αντιλήφθηκε ότι ο επιβάτης δεν είχε απομακρυνθεί και έτσι τον κλείδωσε στην μπαγκαζιέρα μέχρι να φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

«Το λεωφορείο ξεκίνησε από τον υπεραστικό σταθμό της Δράμας, εγώ το πήρα από το χωριό μου. Ήταν ήδη φορτωμένο, ο οδηγός σταμάτησε στο χωριό μου και είδα ότι υπάρχουν πολλές αποσκευές. Έσπρωξα την κιθάρα μου όσο πιο μέσα γίνεται. Του είπα να κλείσει την μπαγκαζιέρα κι έκανα το ταξίδι μου προς Θεσσαλονίκη», είπε ο επιβάτης μιλώντας στο Live news και συνέχισε: «Κατεβαίνω και του λέω άνοιξε, να πάρω τα πράγματά μου. Έτσι όπως πήγα να πάρω την κιθάρα μου προς τα έξω, ο οδηγός πάτησε το κουμπί κι έκλεισε την πόρτα. Ήμουν μέσα μέχρι να φτάσει στον τερματικό σταθμό, διήρκησε πέντε λεπτά».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This