Οι γιατροί αφαίρεσαν το έμβρυο από την 34χρονη έγκυο που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Θέρμη

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο

Must Read

Επιβεβαιώνεται και από επίσημα χείλη η τραγική είδηση πως η 34χρονη που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό μαζί με τον 37χρονο σύζυγό της και το ηλικίας 2 ετών παιδάκι τους, έχασε το μωρό που κυοφορούσε, καθώς πηγές του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» αναφέρουν πως γιατροί αποφάσισαν να της αφαιρέσουν το έμβρυο.

Οι πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν συγκεκριμένα πως η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος στον 6ο μήνα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τον τερματισμό της κύησης και την αφαίρεση του εμβρύου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το συγκεκριμένο χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο, διότι είχαν ανιχνευτεί αρνητικοί παλμοί του εμβρύου.




Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 34χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου», μετά το αναπάντεχο τροχαίο στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, καθώς, όπως ανέφερε ξάδερφος της στην εκπομπή «Live News», φέρει τραύματα στο κεφάλι, τη μέση και τη λεκάνη της.

Μετά και την απώλεια του εμβρύου, εξάλλου, αναμένεται να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη εις βάρος του 46χρονου οδηγού του μοιραίου οχήματος, ο οποίος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και κρατείται ενόψει της απολογίας του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

ΕΛ.ΑΣ.: Με ιστορικό οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ ο 46χρονος

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε σήμερα, Παρασκευή 13/9, επίσημη ανακοίνωση για το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στο αγέννητο παιδί της 34χρονης εγκύου που έπεσε θύμα παράσυρσης μαζί με τον 37χρονο σύζυγό της και το 2 ετών παιδί τους, από 46χρονο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στην οποία επισημαίνει πως από το ιστορικό του δράστη προέκυψαν και παλαιότερες παραβάσεις που σχετίζονται με την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με τροχαίο, που συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου 2024 στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζει ότι, η υπηρεσία Τροχαίας, που επιλήφθηκε ενήργησε σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και επέβαλε στον παραβάτη οδηγό τις προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, οπότε πέραν των ποινικών κυρώσεων επιβλήθηκαν και οι ανάλογες –σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.– διοικητικές κυρώσεις.

Περαιτέρω, από το ιστορικό του οδηγού προέκυψαν και παλαιότερες παραβάσεις που σχετίζονται με την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, για το σύνολο των οποίων είχαν επιβληθεί τα ανάλογα διοικητικά μέτρα και πρόστιμα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η Ελληνική Αστυνομία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αντιμετώπιση τροχαίων παραβάσεων, με έμφαση στις περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος, που αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια. Έχοντας εντείνει τους ελέγχους σε όλο το οδικό δίκτυο και αυξήσει τη βεβαίωση παραβάσεων, επιβάλλει απαρέγκλιτα τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία κυρώσεις στους παραβάτες. Η ασφάλεια στους δρόμους αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα και οι ενέργειες της Τροχαίας στοχεύουν στην πρόληψη των ατυχημάτων και την προστασία της ζωής όλων των πολιτών».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This