Ξέφραγο αμπέλι – Οπλισμένος κακοποιός μέλος της τουρκικής Μαφίας συνελήφθη στην Χίο

Αλωνίζουν στα ελληνικά νησιά παριστάνοντας τους τουρίστες και συμπεριφέρονται ως κακοποιοί

Must Read

Εξωφρενικά και εξοργιστικά είναι όσα συμβαίνουν στην χώρα με την ανοχή και ενθάρρυνση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τούρκοι αλωνίζουν στα ελληνικά νησιά παριστάνοντας τους τουρίστες και συμπεριφέρονται ως κακοποιοί.

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία στην Χίο για την σύλληψη 40χρονου Τούρκου πολίτη για οπλοκατοχή και πλαστογραφία και ναρκωτικά. Πρόκειται για σκληρό κακοποιό, μέλος της τουρκικής Μαφίας.

Όταν συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη σε σπίτι που νοίκιαζε στο νησί, είχε στην κατοχή του πλαστό δίπλωμα και ταυτότητα ιταλικών Αρχών, και ένα πιστόλι με σφαίρες.

Ο 40χρονος σχετίζεται με κύκλωμα του οργανωμένου εγκλήματος, με έδρα την Τουρκία και κωδική ονομασία «Γεράκια».

Έχει ενημερωθεί σχετικά η ΕΥΠ ενώ οι ειδικές υπηρεσίες εξετάζουν εάν ο συλληφθείς είχε επαφές με Τούρκους που έκαναν δολοφονικές επιθέσεις επί ελληνικού εδάφους.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση διαθέτουν στοιχεία που δείχνουν ότι ο συλληφθείς πιθανότατα γνωρίζει άτομα από τις εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες βρίσκονται πίσω από τις φονικές ενέδρες σε Λούτσα και Πειραιά. 

Τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ

Ο Τούρκος κρυβόταν στην Χίο, προκειμένου να ξεφύγει από αντίπαλη συμμορία με συμβόλαιο θανάτου εναντίον του, που τον αναζητούσε σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Για πολλοστή φορά Τούρκος μέλος του οργανωμένου εγκλήματος βρίσκει καταφύγιο στην Ελλάδα. Τον περασμένο Μάιο είχε λάβει χώρα μυστική επιχείρηση για την σύλληψη διαβόητου κακοποιού, ο οποίος κρυβόταν στους Αμπελόκηπους.

Πρόκειται για τον R.B., σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 14 εντάλματα στην Τουρκία, ένα εξ αυτών για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Θεωρείται αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης με έδρα τα Άδανα, που διακινεί ναρκωτικά και όπλα.




Φωτό αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This