Σκότωσε τον αδερφό της η παραολυμπιονίκης στη Νέα Σμύρνη; Τα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς

Η αδερφή του θύματος προσήχθη όμως δεν είναι σε κατάσταση να πει τι έχει συμβεί

Must Read

Με τη βοήθεια ψυχολόγου προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο της περίεργης δολοφονίας του 46χρονου άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην κοιλιά, στον καναπέ του σπιτιού του στη Νέα Σμύρνη.

Η ΑμεΑ αδερφή του που είναι παραολυμπιονίκης αδυνατεί να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη μέσα στο διαμέρισμά τους, προτού ενημερώσει την κοινωνική υπηρεσία του δήμου ότι ο αδερφός της κείτονταν νεκρός.

Η γυναίκα έχει προσαχθεί ως ύποπτη καθώς στο σπίτι όπου έμεναν τα δύο αδέρφια, δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος παραβίασης, ενώ το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να δολοφονήθηκε ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε πλυμένο στην κουζίνα.




Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της εξέτασης από τους αστυνομικούς, η γυναίκα υποστήριξε ότι ο αδερφός της βρίσκεται ακόμα στο σπίτι, ενώ σε ερώτηση για το ποια ήταν η σχέση τους, η ίδια απάντησε ότι είναι αγαπημένοι.

Όταν ρωτήθηκε για τους γονείς της που έχουν φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια, η ίδια είπε ότι ο πατέρας της «έχει πάει μια βόλτα».

Σύμφωνα με το Star, η 43χρονη πήγε στις 10:15 το πρωί σε μια γειτόνισσα και της είπε:

«Ο αδελφός μου δεν ξυπνάει, δεν αναπνέει, είναι πεθαμένος στο σπίτι, δεν ξέρω τι να κάνω».




Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα ενημέρωσε την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου για τον νεκρό αδερφό της αναφέροντας ότι υπέστη ανακοπή, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε η Άμεση Δράση.




Ο 46χρονος βρέθηκε με τραύμα στην κοιλιά από αιχμηρό αντικείμενο και είχε εκδορές στον λαιμό. Την ίδια στιγμή, οι αμυχές που φέρει στα χέρια της η αδερφή του έχουν προβληματίσει τις αρχές.




Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για προστριβές ανάμεσα στα δύο αδέλφια το τελευταίο διάστημα.

 

«Όλοι εδώ στη γειτονιά τους ξέραμε. Ήταν πολύ αγαπητά παιδιά, δεν ενοχλούσαν ποτέ κανέναν, απλώς υπήρχαν κάποια προβλήματα νοητικής υστέρησης» ανέφερε γειτόνισσα του θύματος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This